Πισώπλατο χτύπημα του Κούγια κατά Λαζόπουλου

Πισώπλατο χτύπημα του Κούγια κατά Λαζόπουλου04.03.2019Πρόσωπα

Πρωτοφανές περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο, με τον ποινικολόγο να επιτίθεται και να ασκεί βία κατά του δημιουργού

Σε πραγματική... αρένα με «μονομάχους» τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια λίγο έλειψε να μετατραπεί το κέντρο Αθηνών Αρένα. Η πισώπλατη επίθεση ωμής βίας από τον γνωστό δικηγόρο εναντίον του δημοφιλούς ηθοποιού, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τελευταίο live

του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα πρωτοφανής. Οταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον Λάκη να περνάει την είσοδο του μαγαζιού χαμογελαστός μαζί με τη Μαρινέλλα, προκειμένου να διασκεδάσουν με παρέα κοινής τους φίλης που είχε τα γενέθλιά της, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την αθλιότητα που θ' ακολουθούσε λίγο αργότερα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας καθόταν αμέριμνος με την παρέα του σε πρώτο κεντρικό τραπέζι του Αθηνών Αρένα και απολάμβανε τη Δέσποινα Βανδή που βρισκόταν on stage εκείνη τη στιγμή, όταν ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου το τραπέζι ήταν λίγο πιο πίσω, τον πλησίασε μουλωχτά και του όρμησε πισώπλατα. «Στα χρωστάω τρία χρόνια» ακούστηκε να λέει ο ποινικολόγος, ο οποίος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, έβρισε χυδαία τον Λαζόπουλο, το σπίτι του, ακόμη και τα θεία, ενώ τον έπιασε από τον λαιμό και του πίεσε με μανία το πρόσωπο. Οπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανδαιμόνιο, με τη Μαρινέλλα και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του Λάκη να σοκάρονται από τα γεγονότα.

Μαινόμενος

Ο Λάκης, από την άλλη πλευρά, δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές του μαινόμενου Αλέξη. Ομως και πελάτες από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν στον δικηγόρο ν' απομακρυνθεί. Ευτυχώς, επενέβησαν άμεσα οι άντρες της ασφάλειας του μαγαζιού, οι οποίοι τον έβγαλαν έξω. Καθώς απομακρυνόταν, μάλιστα, έξαλλος ακόμη ο δικηγόρος φώναζε: «Μη με ακουμπάτε εμένα, μη με ακουμπάτε».

Την επόμενη μέρα, θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα της μουλωχτής επίθεσής του, ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός τον προκάλεσε. Συγκεκριμένα, είπε ότι πέρασε από δίπλα του στο νυχτερινό μαγαζί, τον κοίταξε και γέλασε. «Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του μαγαζιού που συνόδεψαν τον Λάκη Λαζόπουλο ως το τραπέζι, ενώ κάτι τέτοιο θα είναι ευδιάκριτο κι από το υλικό των καμερών, το οποίο ο δικηγόρος του Λάκη Λαζόπουλου, Πέτρος Μαχάς, θα ζητήσει επισήμως από το μαγαζί, καθώς είναι υποχρεωμένοι να κρατούν αρχείο για τουλάχιστον 15 μέρες» ήρθε η απάντηση μέσω της ιστοσελίδας του Λάκη Λαζόπουλου altsantiri.gr. Ο ίδιος σε σχετική δήλωση που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε ότι η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν κινείται αυτεπάγγελτα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οσο για τον... βαρύμαγκα της Ευελπίδων, εμφανίστηκε αμετανόητος μετά το πρωτοφανές επεισόδιο, καθώς φέρεται ότι δήλωσε στο dikisports.blogspot.com «όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω».

Το παλιότερο επεισόδιο σε εστιατόριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια αντίστοιχη... μαγκιά του Αλέξη Κούγια εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου είχε συμβεί κατά το παρελθόν στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο ηθοποιός έτρωγε με την κόρη του. Και πάλι ο ποινικολόγος είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να του επιτεθεί.
Πάντως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος προετοιμάζεται για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου, δεν φοβάται τίποτα.

Σε χθεσινή συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» είπε: «Τη γνώμη θα την πω ό,τι και να γίνει, αν και ξέρω ότι οι στρατιές στο διαδίκτυο είναι ήδη έτοιμες για το βράδυ που θα βγω και ότι η AGB σχεδιάζει διάφορα σενάρια σχετικά με τις θεαματικότητες που πρέπει να μου δοθούν. Ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν τα πράγματα και το σύστημα, και είμαι έτοιμος για όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα