Ψάχνουν εχθρούς του Μακρή στην Αυστραλία

Ψάχνουν εχθρούς του Μακρή στην Αυστραλία06.11.2018Αστυνομικά

Ποιοι ήρθαν στην Αθήνα

Στους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής με πρόσωπα από την Αυστραλία στρέφονται οι άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της εν ψυχρώ εκτέλεσής του και να οδηγηθούν στον δολοφόνο.

Ειδικότερα, οι Αρχές εστιάζουν πλέον στις «σκοτεινές» δουλειές που είχε το θύμα στη μακρινή Αυστραλία και κυρίως στην αντιπαλότητά του με την οικογένεια Ιμπραχίμ. Για τον λόγο αυτό έχουν ζητήσει

ενημέρωση από τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας σχετικά με πρόσωπα που αφίχθησαν από την ήπειρο των καγκουρό τις ημέρες πριν και μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία.

Παράλληλα, οι Ελληνες αστυνομικοί ζητούν, με τη συνεργασία της Interpol, από την αστυνομία της Αυστραλίας όσα στοιχεία διαθέτουν για τις κινήσεις του Μακρή στο διάστημα που διέμενε μόνιμα στο Σίδνεϊ.

«Μυστικοί»

Σημειώνεται ότι, αντίστοιχα, πριν από δύο χρόνια είχε έλθει στη χώρα μας κλιμάκιο των μυστικών υπηρεσιών της Αυστραλίας αναζητώντας στοιχεία για τη δραστηριότητα του Γιάννη Μακρή στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο της αστυνομίας μπήκε και μια παρέα Ελληνοαυστραλών στα νότια προάστια της Αττικής, με τους οποίους ο επιχειρηματίας είχε στενές επαφές, καθώς όλοι τους είχαν γεννηθεί στην Αυστραλία και, από κάποια χρονική στιγμή και μετά, βρέθηκαν ξανά στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα