Παιδόφιλος 81 χρονών ασελγούσε σε 11χρονη

Παιδόφιλος 81 χρονών ασελγούσε σε 11χρονη17.05.2018Αστυνομικά

Η μαθήτρια πήγαινε στο γραφείο του ηλικιωμένου, στη Θεσσαλονίκη, αντί οικονομικών ανταλλαγμάτων

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! Ενας 81χρονος κατηγορείται για την κατ' εξακολούθηση αποπλάνηση κοριτσιού 11 χρονών στην περιοχή της Ανάληψης. Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη τέρατος, από το Ιράκ, που βίασε την κόρη του σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Σέρρες.

Η υπόθεση με τον 81χρονο αποκαλύφτηκε έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών που έγιναν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 81χρονου, από το 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 13χρονης σήμερα μαθήτριας.
Οι πράξεις που του καταλογίζονται φαίνεται ότι γίνονταν σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή της Ανάληψης, πάντα με οικονομικά ανταλλάγματα! Γείτονες ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας τις συχνές επισκέψεις του παιδιού στο γραφείο του ηλικιωμένου, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, που διερεύνησε την υπόθεση. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, προκειμένου ο κατηγορούμενος να απολογηθεί ενώπιόν του.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του 49χρονου Ιρακινού ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα στις Σέρρες και προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του, ύστερα από καταγγελίες του ίδιου του κοριτσιού, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης. Πρόκειται για τον Nayif Hama, του Faisel και της Goly, που γεννήθηκε στις 28/3/1969.

Ο ίδιος διέμενε μαζί με την κόρη του στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ Σερρών, όπου συνελήφθη μετά την καταγγελία του κοριτσιού. Μετά την απολογία του 49χρονου, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα