Οι εμμονές του Αδωνη, αβάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι εμμονές του Αδωνη, αβάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ18.01.2019Παρασκήνιο

Νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν οι εμμονές του Αδωνη Γεωργιάδη, οι οποίες έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οπως υποστήριζαν στελέχη που βρίσκονται κοντά στον ηγετικό πυρήνα, ο κ. Γεωργιάδης ήταν αυτός που είχε αποκτήσει εμμονές με όσους του ασκούσαν κριτική και οδήγησαν εκτός του κόμματος τόσο την Κατερίνα Παπακώστα όσο και τον Ευάγγελο Αντώναρο. Εάν δεν είχε επιμένει

να πάρει το... κεφάλι της βουλευτού διαγράφοντάς την από το κόμμα, το πιθανότερο θα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα να μην είχε βρει τους 151 και οι πολιτικές εξελίξεις να ήταν διαφορετικές. Βέβαια, ο πρωθυπουργός δεν ήταν αφελής να μη λάβει το «δώρο» που του έκανε η Πειραιώς, η οποία πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις για τη στρατηγική της απέναντι σε πρόσωπα που βρέθηκαν εκτός. Να σημειώσουμε ότι η κυρία Παπακώστα τον Απρίλιο του 2017 είχε αναρτήσει το παρακάτω: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Αδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του… επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο… έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού.

Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… Τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…». Μετά τα παράπονα του Αδωνη, ο Μητσοτάκης τότε την καρατόμησε από αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας και τοποθέτησε στη θέση της τον προερχόμενο από το Ποτάμι Ιάσονα Φωτήλα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν, πάλι τον Οκτώβριο, έκανε κριτική στον κ. Γεωργιάδη γιατί επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο σε συζήτηση στη Βουλή, με αποτέλεσμα να τη διαγράψει ο κ. Μητσοτάκης, παρά τις διευκρινίσεις που έκανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα