Ο σύζυγος εξέδιδε 26χρονη!

Ο σύζυγος εξέδιδε 26χρονη!14.08.2018Αστυνομικά

Εβρισκε «πελάτες» μέσω του facebook, τη συνόδευε στα ραντεβού και πληρωνόταν με 100 ευρώ, καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα

Σοκάρουν όσα καταγγέλλει μία 26χρονη από την Αμαλιάδα για όσα πέρασε στα χέρια του -εν διαστάσει πλέον- συζύγου της, ενώ τον κατηγορεί ότι την εξέδιδε αντί χρηματικής αμοιβής μέσω του facebook! Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της τη συνόδευε σε αυτά τα ραντεβού, παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες και εισέπραττε την αμοιβή των 100 ευρώ ή και περισσότερα...

Η 26χρονη κατέθεσε τον προηγούμενο μήνα αγωγή διαζυγίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και προ ημερών, μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κότσιφα, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας σε βάρος του συζύγου της ζητώντας την ποινική του δίωξη για όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στα χέρια του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η γυναίκα και ο άνδρας κατάγονται από τον Δήμο Ηλιδας, ωστόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους διέμεναν στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, απέκτησε ένα παιδί και έως τις αρχές του 2015 η συμβίωσή του ήταν ήρεμη. Ωστόσο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από το 2015 και μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, οπότε η 26χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της την πίεζε αφόρητα, με απειλές για τη ζωή της, με χειροδικίες και με βάναυση συμπεριφορά απέναντί της, να έρχεται σε επαφή μέσω facebook με άνδρες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την ανάγκαζε να κλείνει ερωτικές συναντήσεις με άγνωστους άνδρες, αρχικά σε δικούς τους χώρους και εν συνεχεία στο ίδιο το σπίτι του ζευγαριού.

Σύμφωνα πάντοτε με όσα περιγράφονται στη μήνυση, η 26χρονη κατηγορεί τον σύζυγό της ότι τη συνόδευε ο ίδιος σε αυτά τα ραντεβού, παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες και εισέπραττε την αμοιβή των 100 ευρώ συνήθως ή σε ορισμένες περιπτώσεις και περισσότερα χρήματα. Οπως αναφέρει στη μήνυσή της η 26χρονη, εξαιτίας αυτών που βίωνε περιήλθε σε κατάσταση απελπισίας και έφτασε μέχρι τα όρια της αυτοκτονίας... Μετά την υποβολή της μήνυσης, η υπόθεση περνά στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα