Μύδροι Γερουλάνου για το «κρυφτούλι» Τσίπρα

Μύδροι Γερουλάνου για το «κρυφτούλι» Τσίπρα 14.08.2018Πρόσωπα

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ότι έκρυψε το πρόβλημα κάτω από το χαλί για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι άσκησε ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος. «Σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι και λες “αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη” και δεν κάνεις τίποτα, δεν πας σε εκλογές.

Με αυτήν τη φράση τι έκανε ο πρωθυπουργός;

Πήρε ένα μεγάλο χαλί και έβαλε όλο το πρόβλημα από κάτω. Μα, έτσι δεν πρόκειται να φτιάξεις τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.
Υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να διορθώσει «δομικά προβλήματα» του κράτους γιατί ακολουθεί την πεπατημένη των προκατόχων της.

Τους διχάσαμε

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο κ. Γερουλάνος έκανε αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, λέγοντας: «Δεν κρατήσαμε τους Ελληνες ενωμένους, αλλά αντίθετα φέραμε τον έναν απέναντι από τον άλλον».

Ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε ωστόσο ότι «είναι τρελό» να λες θα φύγει ο Τσίπρας και θα έρθει ο Μητσοτάκης για να διορθωθούν όλα και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι όλη την εξουσία την κρατάνε στα χέρια τους ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί. Ολη η εξουσία απορρέει από ένα συγκεκριμένο κέντρο και γι' αυτό έχουν ατροφήσει, δεν λειτουργούν οι θεσμοί».

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «μερεμέτια» και όχι αναδιανομή πλούτου και εξουσίας, ενώ τόνισε ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ είναι «βαθιά συντηρητικά κόμματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα