Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει τον αγώνα της Α. Λατινοπούλου

Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει τον αγώνα της Α. Λατινοπούλου01.04.2019Πρόσωπα

Η γνωστή δικηγόρος ενημέρωσε τον αρχηγό της Ν.Δ. για την εκστρατεία προστασίας των μακεδονικών προϊόντων

Ενα βήμα πριν από το... κόμμα βρίσκεται η δικηγόρος Αφροδίτη Λατινοπούλου, που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη.

Στο

περιθώριο της σύσκεψης την περασμένη Παρασκευή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με το Δ.Σ. του ΣΕΒΕ για την προστασία των μακεδονικών προϊόντων μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών η νεαρή και όμορφη δικηγόρος τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της να ξεκινήσει εδώ και μήνες μια τέτοια εκστρατεία.

«Αυτό χρειαζόμαστε»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φυσικά και της... έβγαλε το καπέλο, αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε».

Η κυρία Λατινοπούλου, που για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη για την καμπάνια της «Macedonian Products made in Greece» κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο, όπου ο ΣΕΒΕ διεξήγαγε την εκδήλωσή του. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μητσοτάκης πήρε στα χέρια του το ενημερωτικό υλικό, το ξεφύλλισε και χαμογέλασε, δείχνοντάς το στις κάμερες και στους φωτογράφους.

«Ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκστρατεία μας θωράκισης των μακεδονικών προϊόντων “Macedonian Products made in Greece” στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ για τις εμπορικές ονομασίες, στη Θεσσαλονίκη. Οπως είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος, όταν του έδωσα τον φάκελο της καμπάνιας μας, “αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε”. Στη συγκρότηση του μετώπου για την άμβλυνση των συνεπειών της Συμφωνίας των Πρεσπών δηλώνουμε παρόντες» έγραψε χαρακτηριστικά η κυρία Λατινοπούλου στον λογαριασμό της στο facebook.

«Τα εμπορικά σήματα είναι η ταυτότητα χιλιάδων επιχειρήσεων της βόρειας Ελλάδας που πρωταγωνιστούν στον αγώνα της ελληνικής οικονομίας για εξωστρέφεια. Δεν τα απεμπολούμε, δεν τα χαρίζουμε, δεν τα ξεπουλάμε. Η αλήθεια είναι αδιαπραγμάτευτη» αναφέρει χαρακτηριστικά για την πρωτοβουλία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα