Νέο αριστερό κόμμα Ζωής, Αλαβάνου και Λαφαζανη!

Νέο αριστερό κόμμα Ζωής, Αλαβάνου και Λαφαζανη!26.01.2018Πρόσωπα

Το εξήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού

Από τα... δεξιά αναμενόταν και τελικά από τα... αριστερά μάς προκύπτει το νέο κόμμα! Εμπνευστής του, ο Αλέκος Αλαβάνος, που μετά το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΛΑ.Ε. και το Σχέδιο Β αποφάσισε να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και ερωτηθείς για τις πολιτικές κινήσεις του ο

κ. Αλαβάνος απάντησε: «Μπορείτε να έχετε έναν μήνα υπομονή; Μέσα στον έναν μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Kαι συνέχισε: «Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της Αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία Αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης, στον δημοσιογραφικό κόσμο» είπε και εξέφρασε την πίστη «ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».

Περιέγραψε ανθρώπους που είχαν μία άποψη στο μυαλό τους και λόγω της κρίσης αναγκάστηκαν να αλλάξουν άποψη και ανέφερε: «Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Εχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».

Από την πλευρά της, η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε πράξη αυτό που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό. Αρχισε η λειτουργία του νέου διαδικτυακού μέσου της, με την ονομασία Freedom TV. Ηδη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας διαφημίζει το νέο εγχείρημά της στα social media. Κάνει λόγο για συλλογική προσπάθεια και ανιδιοτελή κόπο και προσθέτει: «Το freedomtv μόλις άνοιξε και σε περιμένει να το γεμίσεις. Το freedomtv είναι η σφεντόνα μας, που θα νικήσει. Γιατί οπλίζεται με την αλήθεια. Τη δική σου αλήθεια» αναφέρει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα