Νέα καρφιά του Κόκκαλη κατά του Μαρινάκη!

Νέα καρφιά του Κόκκαλη κατά του Μαρινάκη!28.03.2019Πρόσωπα

«Να ψάξουν αλλού για επίδοξους Μπερλουσκόνι» σχολίασε, δείχνοντας τον εφοπλιστή, για τις εναντίον του επιθέσεις

Mε νέες αιχμές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από μερίδα των ΜΜΕ, υπονοώντας ότι πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Ο υποψήφιος πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ακατανόητη την επιθετικότητα από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου», ενώ για όσους τον βλέπουν ως τον «Ελληνα Μπερλουσκόνι» σχολίασε: «H ελληνική εκδοχή του μπερλουσκονισμού έχει δύο συστατικά τα οποία δεν συντρέχουν στην περίπτωση της οικογένειάς μου: Πρέπει κανείς να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα και ΜΜΕ. Αυτά δεν τα έχουμε εμείς. Να ψάξουν αλλού για επίδοξους Μπερλουσκόνι».

Η Ν.Δ. πάντως, μετά τη προχθεσινή σφοδρή ανακοίνωσή της για τη συμμετοχή του κυρίου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο, επανήλθε στο θέμα απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί στενών σχέσεων της Πειραιώς με τον κύριο Μαρινάκη. Σε non paper αναφέρει ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη «προκειμένου εκείνος να παράσχει απλόχερα τη βοήθειά του στην εκλογή της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής», ενώ αναφέρεται και στις επαφές που είχε παλαιότερα ο επιχειρηματίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

«Ταξική» ήταν η αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη: «Μην ξανακούσω συριζαίο να λέει για κόμμα των φτωχών. Δεν μπορεί ο Πέτρος Κόκκαλης να συμβολίζει τους φτωχούς. Είναι ζάμπλουτος. Από τη στιγμή που αποφασίζει ένα κόμμα να κατεβάσει έναν ζάμπλουτο, δεν μπορεί να λέγεται κόμμα των φτωχών» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στην προσπάθειά του να ακυρώσει το βασικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ασθενεστέρων. Τη σκυτάλη στην πολύπλευρη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για την κάθοδο του Πέτρου Κόκκαλη στον πολιτικό στίβο πήρε το KΙΝ.ΑΛ.: «Ο κ. Τσίπρας, αφού εξόντωσε την 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια, κατανίκησε τώρα τη διαπλοκή και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά συμφέροντα. Και προφανώς για να τα εκθέσει, τα συμπεριέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιό του. Συγχαρητήρια» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα