«Καρφιά» από τον Καραμανλή Jr για τις κινήσεις του Τσιτουρίδη

«Καρφιά» από τον Καραμανλή Jr για τις κινήσεις του Τσιτουρίδη28.03.2019Πρόσωπα

«Καρφιά» για τις κινήσεις Τσιτουρίδη και άλλων πρώην υπουργών του Κώστα Καραμανλή για τον σχηματισμό νέου κεντροδεξιού κόμματος εν όψει ευρωεκλογών έριξε ο Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση στον Αρειο Πάγο από τον κ. Τσιτουρίδη της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματός του, ο τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. σε συνέντευξή του υποστήριξε πως «κάποιοι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιούν πότε αρχίζει η πολιτική και πότε τελειώνει» και έκανε λόγο

για ρεβανσισμό.

Ο κ. Καραμανλής έβαλε και κατά της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, η οποία -όπως είπε- «έκλεψε την παράσταση, αφού μπέρδεψε έναν υφιστάμενο επαρχιακό δρόμο με την πρότασή μας για έναν νέο αυτοκινητόδρομο που θα συνδέει τη Θήβα με την Ελευσίνα και θα δώσει ανάσα στην Αττική».

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο διάδοχο της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος για τις υποδομές, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πατούλη αναφέροντας καταχειροκροτούμενος:

«Στηρίζουμε τον Γιώργο Πατούλη να εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής όχι μόνο γιατί είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε την επόμενη μέρα να συνεργαστούμε, ώστε να κάνουμε πράξη αυτά τα έργα, τα οποία τόσο έχουν καθυστερήσει». Η αναφορά έγινε με αφορμή το τεράστιο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε «εθνική απειλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα