Μια βραδιά με την Τζένη Βάνου

Μια βραδιά με την Τζένη Βάνου01.03.2018Τέχνες

Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της «Ελληνίδας Εντίθ Πιαφ», σε μια παράσταση στις 19 Μαρτίου στο Παλλάς

Από τη
Γιώτα Βαζούρα

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδάει Τζένη Βάνου. Μετά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενήθηκε πρόσφατα, κατεβαίνει και στην Αθήνα η μουσική παράσταση - αφιέρωμα στην αποκαλούμενη και «Ελληνίδα Εντίθ Πιαφ». Συγκεκριμένα,

στο θέατρο Παλλάς, όπου θα παρουσιαστεί στις 19 Μαρτίου για μία και μοναδική παράσταση.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα αναμετρηθεί με τον μουσικό μύθο της αξέχαστης Τζένης Βάνου, σε ένα πρόγραμμα που θα έχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της. «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Αν σ' αρνηθώ», «Αγόρι μου», «Σ' αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Σταγόνα, σταγόνα», «Η σκλάβα» και πολλά ακόμη τραγούδια, τα οποία έχουν ταυτιστεί με τη φωνή της Τζένης Βάνου, θα ακουστούν από τη Φωτεινή Δάρρα σε μια βραδιά που φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Δημήτρη Παπάζογλου, επί σειρά ετών συνεργάτη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Βέβαια, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πλέον γνωστά κομμάτια της Βάνου, το τραγούδι «Αγόρι μου», το οποίο έχει ερμηνεύσει πολλάκις η Φωτεινή Δάρρα και φροντίζει πάντα να το λέει σε όλα τα προγράμματά της.

Ομως, στην ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση η τραγουδίστρια δεν θα περιοριστεί μονάχα στο να ερμηνεύσει τα κομμάτια της, αλλά θα αφηγηθεί και στοιχεία από την ενδιαφέρουσα ζωή της Ευγενίας Βραχνού, που έγινε γνωστή ως Τζένη Βάνου.

Αγαπήθηκε

Να σημειωθεί πως την πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα κατέγραψε δισκογραφικά τα τραγούδια της Τζένης Βάνου ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις. Αμέσως ακολούθησαν συναυλίες στο Παλλάς, οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ενώ επί σκηνής θα υπάρχει οκταμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, που θα μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών του '50, του '60 και του '70. Ακόμη, στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί - τραγουδιστές Γιάννης Αθητάκης, Ζωή Βατίστα, Μαρία Γεροδήμου, Χριστίνα Ελληνοδέλη και Αγγελική Κουτελέκου.

Info: Η μουσική παράσταση της Φωτεινής Δάρρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς (Αμερικής 5, Αθήνα). Στις 20.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα