Μια νίκη του Μιχάλη Ψύλου του ΑΠΕ στα Σκόπια

Μια νίκη του Μιχάλη Ψύλου του ΑΠΕ στα Σκόπια09.05.2019Πρόσωπα

Μετά τη μετονομασία του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων των Σκοπίων από Macedonian Information Agency σε «Media Information Agency»...

...ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλος μετέβη χθες στη γειτονική χώρα και υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον ομόλογό του Ντράγκαν Αντόνοφσκι.

«Νομίζω ότι ήρθε

η ώρα για τα πρακτορεία ειδήσεων των δύο χωρών να αναλάβουν και αυτά δράση, να φέρουν πιο κοντά τους δύο λαούς, να συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες μας και να δείξουμε ότι μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία μπορούν να λυθούν προβλήματα, τα οποία έως τώρα φαίνονταν άλυτα» τόνισε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος, μετά την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στα δύο πρακτορεία ειδήσεων. Μία συμφωνία που έρχεται μετά την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του ΜΙΑ Ντράγκαν Αντόνοφσκι υπογράμμισε ότι σκοπός της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΜΙΑ είναι η μετάδοση «αληθινών, συγκεκριμένων και επιβεβαιωμένων πληροφοριών», κατά τα επαγγελματικά πρότυπα που εφαρμόζουν τα δύο πρακτορεία, επισημαίνοντας ότι «η ουσία είναι να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη των δύο χωρών ώστε να σπάμε και τα στερεότυπα από λανθασμένες πληροφορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα