Κλήση από την εισαγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη

Κλήθηκε ως ύποπτος από την εισαγγελέα Βέροιας, Χαρίκλεια Χοβαρδά, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα σε Βέροια και Άρη (0-1).

Αυτό αναφέρει το «dikisports.blogspot.com» και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος

και πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, θα καταθέσει τη Δευτέρα ανωμοτί υπόμνημα παροχής εξηγήσεων για παραβίαση του αθλητικού νόμου (άρθρο 132, παρ. 1, σε συνδυασμό με την παρ. 4), με τις δικαστικές αρχές να διερευνούν ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα για απειλή και στοιχηματική χειραγώγηση.

Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ του «dikisports.blogspot.com», ο Θόδωρος Καρυπίδης, στο περσινό αγώνα των «κιτρίνων» με τη Βέροια, που έληξε 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, απείλησε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ώστε να καθίσουν να χάσουν.

Αυτό κατέθεσε ο τότε παίκτης της Βέροιας, Γιάννης Μπαστιάνος, κατά τη διάρκεια της ποινικής προκαταρκτικής, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να διερευνά το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα σε συνδυασμό με στοιχηματική απάτη.

Να αναφέρουμε, πάντως, πως ο Μπαστιάνος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 πήρε πίσω τα λεγόμενα του υποστηρίζοντας ότι έκανε λάθος που κατηγόρησε τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Υπογράμμισε, ακόμα, ότι η κατάθεση του επηρεάστηκε από την ένταση της τότε αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα