Με μητρώο ο αυτόχειρας του «Blue Star Naxos»

Με μητρώο ο αυτόχειρας του «Blue Star Naxos»02.02.2018Ρεπορτάζ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που έπεσε το βράδυ της Τρίτης από το «Blue Star Naxos».

Οπως προέκυψε από έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν σεσημασμένο κακοποιό, ηλικίας 77 ετών, με καταγωγή από τη Ρωσία ή τη Γεωργία.

Ο άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, οι οποίες μάλιστα τον αναζητούσαν. Πιθανόν, αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Η διαδικασία ταυτοποίησης ήταν ιδιαιτέρως περίπλοκη για τις Αρχές, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων. Η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το 2013 διέμενε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και πιο πριν στο Αιγάλεω. Από τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής προέκυψε, όπως αναμενόταν, ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί απάντηση κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε ο 77χρονος στο «Blue Star Naxos» για το τελευταίο ταξίδι του. Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία ενός επιβάτη του πλοίου, ο οποίος είδε τον 77χρονο να πέφτει στη θάλασσα: «Ετρεξα με όλες μου τις δυνάμεις να τον προλάβω. Τον είδα να πέφτει. Για λίγα μόνο δευτερόλεπτα δεν πρόλαβα να τον πιάσω και να τον σώσω. Εφυγε μπροστά στα μάτια μου και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα