Με φραπέδες και κουλούρια

Με φραπέδες και κουλούρια 07.02.2018ΠαρασκήνιοΡεπορτάζ

Φεστιβάλ καφέ και brunch για ένα τριήμερο στη Θεσσαλονίκη

Τριήμερο φεστιβάλ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν το φραπέ της Θεσσαλονίκης και το κουλούρι της διοργανώνεται στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου στο «περίπτερο των Εθνών» της ΔΕΘ.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη και ποικιλίες καφέ και τσαγιού που υπάρχουν,

αλλά να μάθουν και λεπτομέρειες για τη διαδικασία παρασκευής ενός φλιτζανιού καφέ από τη στιγμή που ο σπόρος θα φυτρώσει στο δέντρο.

Επίσης, ο κόσμος θα μάθει για το γνωστό English breakfast, τα γαλλικά κρουασάν βουτύρου και το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης, αλλά και τρόπους που αυτά μπορούν να συνδυαστούν για τη δημιουργία ενός πλούσιου και λαχταριστού brunch.

Το Thessaloniki Coffee & Brunch Festival στοχεύει να προσελκύσει νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά. «Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ θα υπάρχουν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, μουσικά αφιερώματα, παρουσιάσεις και παραστάσεις από live μπάντες» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο Δάνης Κοσμίδης, μέλος της ομάδας Soulfood Thessaloniki που υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival διοργανώνει το εν λόγω φεστιβάλ.

Βαγγ. Στολάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα