Εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα, η αιτία θανάτου της φοιτήτριας

Εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα, η αιτία θανάτου της φοιτήτριας 07.02.2018Πρόσωπα

Δεν γνώριζε για την πάθησή της και απέδιδε τους πονοκεφάλους στην κούραση

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η πανέμορφη φοιτήτρια στην Αμφισσα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Αθηνών Σωτήρη Μπουζιάνη που εξέτασε το άψυχο σώμα της.

Οπως διαπίστωσε, ο θάνατος της 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται

το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό:

«Δυστυχώς, σε τόσο μικρές ηλικίες οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως για παράδειγμα οι πονοκέφαλοι, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπουζιάνης, ενώ αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Η άτυχη καλλονή είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά. Στην Αμφισσα ζούσε τα τελευταία χρόνια, καθώς σπούδαζε στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ και τα απογεύματα δούλευε στην καφετέρια για να συμπληρώνει το εισόδημά της και να μην επιβαρύνει οικονομικά τους δικούς της.

Τελευταία, όμως, την ταλαιπωρούσαν ισχυροί πονοκέφαλοι, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει ανυπόφοροι. Η κοπέλα δεν σκεφτόταν ότι μπορεί να είχε κάτι κακό και τους απέδιδε στην κούραση, αφού ξυπνούσε νωρίς για να πάει στη σχολή, κατόπιν μελετούσε και έπειτα πήγαινε στο μαγαζί όπου εργαζόταν, από το οποίο σχολούσε αργά.

Ομως το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το χαμόγελο της όμορφης φοιτήτριας έσβησε για πάντα, όταν σωριάστηκε τη στιγμή που άνοιγε το ψυγείο, πριν προλάβει να ζητήσει βοήθεια. Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, αλλά οι διασώστες βρήκαν την 22χρονη χωρίς σφυγμό και αμέσως τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού η άτυχη Στέλλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Keywords
Τυχαία Θέματα