«Λεφτά υπάρχουν» λέει και πάλι ο αμετανόητος ΓΑΠ!

«Λεφτά υπάρχουν» λέει και πάλι ο αμετανόητος ΓΑΠ!02.01.2018Παρασκήνιο

Επανέλαβε προκλητικά και το σύνθημα «Ή θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε»

Αμετανόητος και σαν να μην έχει καταλάβει τίποτα από όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου -είχε δεν είχε- φρόντισε να μας διασκεδάσει πρωτοχρονιάτικα με νέα... βαρυσήμαντη παρέμβασή του.

«Λεφτά υπάρχουν» εξακολουθεί να

τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος με την πολιτική του έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια. Τη συγκεκριμένη φράση επανέλαβε και σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σημειώνοντας -με έμφαση μάλιστα- ότι τα λεφτά αυτά «συνεχίζουν να χάνονται στις υπόγειες διαδρομές που συνδέουν το πελατειακό κράτος με τα πάσης φύσεως συμφέροντα και κατεστημένα, αυτά που υπηρετούν η Δεξιά και η δήθεν Αριστερά των κ. Τσίπρα και Καμμένου, όπως ακριβώς γινόταν και πριν από το 2010, επί Κ. Καραμανλή». Προκλητικός, ως συνήθως, ο «καπετάνιος του Τιτανικού» συνεχίζει να προασπίζεται τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του και να κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή για την επιβολή στη χώρα μας του Μνημονίου.

«Με ψέματα δεν γράφεται η Ιστορία. Ακόμη περιμένω τον κ. Καραμανλή να συνεχίσουμε τη συζήτηση από εκεί που την αφήσαμε στο debate των εκλογών του 2009. Τον περιμένω να μας πει επιτέλους τι χρέος και τι έλλειμμα άφησε» σημείωσε με θρασύτητα, επιμένοντας μάλιστα -εκτός τόπου και χρόνου- στο σύνθημα «ή θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε». Λησμονώντας προφανώς ότι ο εκλεκτός του, πρώην πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ανδρέας Γεωργίου διώκεται για κακούργημα όσον αφορά την αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος, καθώς και ότι ακόμη και ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης τον «έδειξε» ως υπαίτιο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται ως δήθεν δικαιωμένος από τις εξελίξεις και ως σωτήρας της Κεντροαριστεράς.

«Μοναδικό μου μέλημα είναι να αποκτήσει ουσιαστικό, προοδευτικό πολιτικό πρόσημο το εγχείρημα της συνεργασίας μας» αναφέρει περιγράφοντας τον ρόλο του στο Κίνημα Αλλαγής, προσθέτοντας ότι μέσω της διαδικασίας ανάδειξης του επικεφαλής του καταδείχθηκε ότι «το εγχείρημα έχει ρίζες στην κοινωνία, διαμορφώθηκε μια σημαντική δυναμική».

Keywords
Τυχαία Θέματα