«Κρεμάστε με, να αναπαυτεί η ψυχή της Αντζελίνας»

«Κρεμάστε με, να αναπαυτεί η ψυχή της Αντζελίνας»08.01.2019Αστυνομικά

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ενώ η σορός του κοριτσιού μεταφέρεται σήμερα για ταφή στην Αλβανία

Στην Αλβανία θα γραφτεί -με εντολή εισαγγελέα- η τελευταία πράξη του δράματος για την αδικοχαμένη Αντζελίνα, που ανήμερα την Πρωτοχρονιά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με σιδερόβεργα από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κέρκυρα.

Η σορός της

αναμένεται να φτάσει νωρίς σήμερα το πρωί στα ελληνοαλβανικά σύνορα, απ' όπου συνεργάτης του γραφείου τελετών θα τη μεταφέρει στην περιοχή Μπεράτ, όπου ζει η μητέρα της, προκειμένου να γίνουν η κηδεία και η ταφή της.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα της είχε να δει περίπου 15 χρόνια την κόρη της, ενώ η καλύτερη φίλη της Αντζελίνας χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη γυναίκα «τέρας», υποστηρίζοντας πως η θανούσα περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο δεύτερος άντρας της μητέρας της Αντζελίνας μεθούσε και τη χτυπούσε, ενώ είχε προσπαθήσει κι εκείνος να τη σκοτώσει, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να μη θέλει να έχει καμία επαφή με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.

Από την πλευρά της, η μητέρα της 29χρονης, που αναζητά απαντήσεις για τη στυγερή δολοφονία τού παιδιού της, εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένη να πάρει το σώμα της κόρης της στην Αλβανία για να κηδευτεί στην πατρίδα της. Μάλιστα, χαρακτήρισε ζηλιάρη τον πρώην άντρα της και γι' αυτό έμεινε μαζί του περίπου ενάμιση χρόνο. Οπως είπε, όμως, ποτέ δεν φαντάστηκε ότι ήταν ικανός να κάνει κακό στο παιδί τους.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ζήτησε να τον κρεμάσουν στην πλατεία για να αναπαυτεί η ψυχή της κόρης του.

Οπως αποκάλυψε στον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε στην Αντζελίνα να κλείσει το κινητό της, που χτυπούσε όλη την ώρα. Τότε, όπως υποστήριξε ο πατέρας της, η κοπέλα τον έπιασε από το σακάκι, του ανακοίνωσε πως θα έκανε ό,τι ήθελε εκείνη στη ζωή της και πως δεν θα άφηνε κανέναν να ανακατευτεί. Τότε ο 52χρονος τη χτύπησε στο κεφάλι με μία σιδερόβεργα, εκείνη έντρομη προσπάθησε να ξεφύγει από το παράθυρο, αλλά την ξαναχτύπησε και τότε η Αντζελίνα έπεσε από ύψος δύο μέτρων.

Εκείνος πήγε στο σημείο όπου είχε πέσει και της κατάφερε αρκετά χτυπήματα ακόμα, προκαλώντας τελικά τον θάνατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα