Κωμωδία! Τροποποιούν με την πρώτη ευκαιρία το νέο λογότυπο της Ν.Δ.

Κωμωδία! Τροποποιούν με την πρώτη ευκαιρία το νέο λογότυπο της Ν.Δ.29.10.2018ΝΔ

Χωρίς τέλος είναι η κωμωδία με το νέο λογότυπο της Ν.Δ., καθώς στο Μοσχάτο το αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο

Τρεις φορές άλλαξε μόλις την τελευταία εβδομάδα, προκειμένου να προσαρμοστεί σε γιορτές, εθνικές επετείους και παγκόσμιες ημέρες. Η αρχή έγινε στις 23 Οκτωβρίου, όταν εκείνη την ημέρα η Ν.Δ. αφιέρωσε το λογότυτό της στον αγώνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, καθώς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά της συγκεκριμένης νόσου και το ροζ

χρώμα αντικατέστησε το μπλε (φωτό πάνω).

Ακολούθησε ανήμερα του αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκτωβρίου, η αφιέρωση του σήματος της Ν.Δ. στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της γιορτής του πολιούχου της. Ετσι, την Παρασκευή που μας πέρασε, το μπλε χρώμα μετατράπηκε σε μπεζ και το σχήμα τροποποιήθηκε ελαφρώς, ώστε το «Ν.Δ.» να το κοσμούν ο... Λευκός Πύργος αλλά και το γλυπτό του Ζογγολόπουλου.

Χθες, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ του '40 και του έπους της Αλβανίας, το λογότυπο της Ν.Δ. ξανάλλαξε (φωτό κάτω) και προσαρμόστηκε στην 28η Οκτωβρίου, με τα χρώματα του καφέ και του γαλάζιου ως περίγραμμα στο «Ν.Δ.», ώστε να συμβολίζουν τα βουνά και τον ουρανό, ως σκηνικό που υποδηλώνει το θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων, και καπέλο στο «Δ» σε γαλάζιο φόντο το «ΟΧΙ» και δίπλα η ελληνική σημαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα