Κατρούγκαλος κατά Αδωνη για την γκάφα με τις ψεύτικες φωτογραφίες

Κατρούγκαλος κατά Αδωνη για την γκάφα με τις ψεύτικες φωτογραφίες06.11.2017Πρόσωπα

Θάλασσα τα έκανε (για πολλοστή φορά) ο Αδωνις Γεωργιάδης στην αγωνία του να καλύψει τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος φέρεται ότι συνδιαλέγεται με πρόσωπα του υποκόσμου.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή και, με μια πρωτοφανή ενέργεια που ακροβατεί ανάμεσα στην γκάφα και το εσκεμμένο ψεύδος, προσπάθησε να εμπλέξει τον Γιώργο Κατρούγκαλο (φωτό) και την Ελενα

Κουντουρά στο θέμα Αυγενάκη, με το.... ατράνταχτο επιχείρημα ότι είχε φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονταν οι δύο με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Ο κ. Γεωργιάδης έδειχνε φωτογραφίες από το κινητό ως ενοχοποιητικό στοιχείο, λέγοντας ότι ο εμφανιζόμενος μαζί με τους δύο υπουργούς ήταν ο Μπαμπάμτσης. Η αλήθεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο κατηγορούμενος αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum, και η φωτογραφία ήταν από εκδήλωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να ανασκευάσει, μέσω twitter, διορθώνοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, δηλαδή, τον κ. Πιτταρά.

Για «χυδαιότητα» και «γκεμπελισμό» τον κατήγγειλε ο κ. Κατρούγκαλος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολίασε δηκτικά: «Εφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα