«Καίει» το Μπάκιγχαμ ο γάμος του βασιλικού εξαδέλφου με τον... καλό του!

«Καίει» το Μπάκιγχαμ ο γάμος του βασιλικού εξαδέλφου με τον... καλό του!20.06.2018Ειδήσεις

«Καυτό» αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι στη Βρετανία και ο λόγος...

...δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο εξάδελφος της βασίλισσας, λόρδος Ιβάρ Μάουντμπαντεν, εν μέσω θέρους πρόκειται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του Τζέιμς Κόιλ στο παρεκκλήσι του κτήματός του στο Ντέβον, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και «πονοκεφάλους» τόσο στην ίδια την Ελισάβετ όσο και στο Μπάκιγχαμ!

Ο πατέρας

τριών παιδιών, γαλαζοαίματος, χώρισε από τη σύζυγό του Πένι πριν από περίπου μία οκταετία, ενώ μόλις πριν από δύο έτη παραδέχθηκε δημόσια όχι μόνο ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά και ότι όλα αυτά τα χρόνια του γάμου του «πάλευε με τη σεξουαλικότητά του».

Οι σχέσεις του πάντως με την πρώην γυναίκα του είναι εξαιρετικές. Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος όχι μόνο από τις φωτογραφίες που βγάζουν κατά καιρούς ποζάροντας μαζί, αλλά κυρίως λόγω του ότι εκείνη -η οποία πλέον έχει νέο σύντροφο- θα τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας και θα τον παραδώσει ως γαμπρό. «Ηταν ιδέα των κοριτσιών, των παιδιών μας» δήλωσε η Πένι Μάουντμπαντεν στον βρετανικό Τύπο και πρόσθεσε ότι νιώθει «στ' αλήθεια πολύ συγκινημένη». Οπως και να έχει, θα είναι ο πρώτος ομοφυλοφιλικός γάμος στο παλάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα