Ημερίδα για την αντιμετώπιση του παράνομου τζόγου

Ημερίδα για την αντιμετώπιση του παράνομου τζόγου25.10.2018Οικονομία

Τα κενά της ισχύουσας νομοθεσίας καθώς και οι τροποποιήσεις και οι βελτιώσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση και ενίσχυση του πλαισίου αντιμετώπισης του παράνομου τζόγου...

...τόσο του επίγειου όσο και του διαδικτυακού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της επιστημονικής ημερίδας με θέμα «Ποινική αντιμετώπιση των τυχερών παιγνίων».

Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

και η Ενωση Ελλήνων Εισαγγελέων, και συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, εισαγγελέας Εφετών Ελευθέριος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) Στάθης Κουτσοχήνας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) Ευάγγελος Καραγρηγορίου, καθώς και πολλοί ακόμη έγκριτοι νομικοί, αστυνομικοί κ.ά.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Ο προεδρεύων των εργασιών αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έστειλε σαφές μήνυμα συνοψίζοντας τα συμπεράσματα της ημερίδας, καθώς, όπως τόνισε, απαιτούνται διορθωτικές παρεμβάσεις στη νομοθεσία, με εξορθολογισμό των ποινικών κυρώσεων και ταυτόχρονη αυστηροποίηση των διοικητικών κυρώσεων, ώστε να είναι εφικτή η άμεση παύση λειτουργίας των παράνομων καταστημάτων τζόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα