Η Μις Υφήλιος ένωσε τους βουλευτές!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν άπαντες στη Βουλή, όταν είδαν την πανέμορφη Μις Υφήλιο Sheynnis Palacio να περνά το κατώφλι του μεγάρου νωρίς χθες το μεσημέρι.

Η 24χρονη καλλονή από τη Νικαράγουα, η οποία ανακηρύχθηκε πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου στον διαγωνισμό Miss Universe του 2023, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, και, κατά πληροφορίες, εξέφρασε η ίδια την επιθυμία

να επισκεφθεί τη Βουλή των Ελλήνων. Νωρίς χθες το μεσημέρι περιηγήθηκε στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους του μεγάρου, ενώ υπέρ το δέον σχολιάστηκε στα πηγαδάκια το γεγονός συνοδευόταν από τον Δημήτρη Καμμένο, πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Καμμένος την υποδέχθηκε στη Βουλή, αλλά ήταν κι εκείνος που κανόνισε την επίσκεψη και την ξενάγησή της στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του ως οικονομικός σύμβουλος σε διάφορα πρότζεκτ. Ο πρώην βουλευτής δηλαδή ήταν εκείνος ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το γραφείο του προέδρου και κανόνισε την επίσκεψη. Μάλιστα, η Sheynnis Palacios ανάρτησε και σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψή της στη Βουλή, την άφιξή της στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, αλλά και από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη και στο Μοναστηράκι.

Κατά πληροφορίες, θα ακολουθήσει και τετ α τετ με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της, ενώ θα ενημερωθεί, επίσης, για τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Για την ιστορία, η πανέμορφη κοπέλα φιλοξενήθηκε από την εταιρία η οποία είναι ο νόμιμος κάτοχος των παγκόσμιων δικαιωμάτων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα Miss Universe, η οποία διοργάνωσε δύο γεύματα, ένα στην Αργυρούπολη και ένα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα, θα ξεναγηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου στον Ισθμό της Κορίνθου και στον Ναό της Ηρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα