Ληστές απείλησαν με όπλο 12χρονη!

Ζεφύρι: Μαρτυρικές ώρες για μητέρα, κόρη και παππού, όταν εισέβαλαν στο σπίτι κουκουλοφόροι για να αρπάξουν τιμαλφή

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια οικογένεια από το Ζεφύρι, όταν «μπούκαρε» στο σπίτι της δίδυμο ενόπλων κουκουλοφόρων ληστών! Ο ένας από τους αδίστακτους κακοποιούς απείλησε με το όπλο του την κόρη του ζευγαριού, ηλικίας μόλις 12 ετών, με σκοπό να ασκήσει πίεση στη μητέρα, ώστε να του αποκαλύψει το σημείο όπου έκρυβε κοσμήματα και μετρητά.

Το μαρτύριο για τη μητέρα, την κόρη και τον παππού της οικογένειας άρχισε γύρω στις 7 το πρωί, λίγη ώρα αφότου ο πατέρας έφυγε για να πάει

στη δουλειά του. Ξαφνικά, οι δύο κουκουλοφόροι προσέγγισαν πεζή το σπίτι και κρατώντας τα όπλα στα χέρια τους έφτασαν στην είσοδο της μονοκατοικίας. Με μια κλοτσιά έσπασαν την κλειδαριά και πέρασαν στο εσωτερικό, αιφνιδιάζοντας την οικογένεια. Μάλιστα, δεν δίστασαν να κολλήσουν τα όπλα στα κεφάλια της μητέρας και της κόρης, ενώ ταυτόχρονα χτυπούσαν τον παππού, ώστε να τους παραδώσει χρήματα και αντικείμενα αξίας. Το 12χρονο κορίτσι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» και τελικά οι κακοποιοί βρήκαν όλα όσα ήθελαν και τράπηκαν σε φυγή. Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα της οικογένειας ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους αδίστακτους ληστές.

«Φοβήθηκα. Εβαλαν το όπλο στο κεφάλι της μαμάς μου, την γρατζουνίσανε, τη χτύπησαν, μετά έριξαν τον παππού μου κάτω κι έφυγαν» ανέφερε το κορίτσι για τον τρόμο που βίωσε, ενώ η μητέρα της τόνισε: «Με είχαν ξαπλωμένη κάτω, με απειλούσαν με το όπλο. Με το ένα χέρι προσπάθησα να του κρύψω το όπλο για να μην πυροβολήσει το παιδί μου». Φανερά αναστατωμένος είναι και ο πατέρας, που επέστρεψε από τη δουλειά και βρήκε τα υπόλοιπα μέλη σε κατάσταση πανικού. «Απείλησαν μέχρι και το παιδί. Η γυναίκα μου είχε πάθει σοκ, η μικρή έκλαιγε» είπε χαρακτηριστικά. Η οικογένεια παραμένει συγκλονισμένη από το συμβάν και, όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής, νιώθει ανυπεράσπιστη μπροστά στις διαδοχικές ληστείες που έχουν μετατραπεί σε καθημερινότητα στο Ζεφύρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ληστές, 12χρονη,listes, 12chroni