Γιώργος Μπαρτζώκας: «Γελάω με τον εαυτό μου για αυτά που λέω στα παιχνίδια, φτιάχνει ανέκδοτα η σχέση μου με τον Λαρεντζάκη»

11:33 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Μόουζες Ράιτ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ πρωταγωνιστούν στο νέο video της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις καλύτερες, τις χειρότερες και τις πιο αστείες στιγμές της σεζόν.

Ο Πετρούσεφ έδειξε να μην έχει ξεχάσει ακόμη το φάουλ του που χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού, ο Ράιτ θυμήθηκε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ

ο Μπαρτζώκας στάθηκε στη σχέση του με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και το γέλιο που βγάζει την ώρα των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε ότι «πολλές φορές μέσα στην ένταση και το στρες χάνεις το χιούμορ σου. Αυτά που μου λένε οι συνεργάτες μου, αυτά που λέω σε στιγμές στρες και έντασης τις στιγμές των παιχνιδιών, μου τα λένε μετά και γελάω και εγώ με τον εαυτό μου. Συν το γεγονός ότι η σχέση μας με τον Γιαννούλη (σ.σ. Λαρεντζάκη) φτιάχνει πολλές φορές ανέκδοτα. Τι του λέω, τι μου λέει και έχει πλάκα».

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το Final 4 της Euroleague, με τον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρασκευή 24 Μαΐου.

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Γελάω με τον εαυτό μου για αυτά που λέω στα παιχνίδια, φτιάχνει ανέκδοτα η σχέση μου με τον Λαρεντζάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα