Φθηνό σόου για τα μάτια του ΝΑΤΟ από τον Ζάεφ!

Φθηνό σόου για τα μάτια του ΝΑΤΟ από τον Ζάεφ!13.02.2019Πρόσωπα

Και επίσημα με τον Τσίπρα στους υποψηφίους για Νόμπελ Ειρήνης

Υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης 2019 είναι και επισήμως από χθες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ, αφού τα ονόματά τους φιγουράρουν σε μια λίστα με πάνω από 300 άτομα,

την οποία ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή που εδρεύει στη Νορβηγία. Ποιο είναι το κατόρθωμά τους; Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών...

Στον αύλειο χώρο του κτιρίου της κυβέρνησης στα Σκόπια κυματίζει, στο μεταξύ, από χθες η σημαία του ΝΑΤΟ, με τον Ζόραν Ζάεφ να στήνει ένα κανονικό σόου, παρουσία αξιωματούχων, πρέσβεων και επιτελικών στελεχών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Ευτυχής για το ανέλπιστο δώρο που του έκανε η Αθήνα με την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε στη χώρα του αποκαλώντας την τρεις φορές «Βόρεια Μακεδονία».

Στη χθεσινή, «σεμνή» νατοϊκή τελετή στο κυβερνητικό κτίριο, ο Ζόραν Ζάεφ σημείωσε πως η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση ενός στρατηγικού στόχου και ευχαρίστησε τους βουλευτές των Κοινοβουλίων της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας για την κύρωσή της. Υπογράμμισε ακόμη ότι η ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ επηρεάζει το μέλλον των σημερινών αλλά και των επόμενων γενεών και πρόσθεσε πως η Βόρεια Μακεδονία, η οποία μέχρι πρότινος βαρυγκομούσε στον παράδρομο, πλέον βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο (στον οποίο, μην ξεχνάμε, την οδήγησε η Ελλάδα χωρίς να ρωτηθούν οι πολίτες). Λίγες ώρες νωρίτερα γινόταν γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκεόργκι Ιβανόφ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε προ ημερών με Τούρκους επιχειρηματίες, δήλωνε με... περηφάνια ότι ο σφαγέας των Ελλήνων και των άλλων λαών της Ανατολικής Μεσογείου Ατατούρκ ήταν... Μακεδόνας.

«Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Μακεδόνας, γιατί τη στιγμή που γεννήθηκε η Θεσσαλονίκη ήταν το έδαφος της Μακεδονίας» είπε ο Ιβανόφ, αποκαλύπτοντας δύο πράγματα: Το πρώτο αφορά τον ανυποχώρητο αλυτρωτισμό που διαπερνά το DNA της γειτονικής χώρας και το δεύτερο τις γέφυρες που έχουν χτιστεί με την Αγκυρα, καθώς ο Σκοπιανός πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τουρκοσκοπιανή φιλία και να ζητήσει τουρκική βοήθεια.

«Η Τουρκική Δημοκρατία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει μεγάλη οικονομία και είναι πολύ σημαντικό μια τέτοια χώρα να είναι φιλική προς εμάς και να μας βοηθήσει. Ελπίζουμε ότι αυτή η βοήθεια και αυτή η στήριξη θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Σας στείλαμε τον Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα οι τουρκικές εταιρίες έρχονται στη Μακεδονία. Αυτό μάς δίνει μεγάλη χαρά» είπε ο ανεκδιήγητος Ιβανόφ στους Τούρκους επιχειρηματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα