Το τελευταίο «αντίο» στον Στ. Λαζαρίδη

Το τελευταίο «αντίο» στον Στ. Λαζαρίδη13.02.2019Πρόσωπα

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, δήμαρχοι, στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ., αποχαιρέτησαν χτες το μεσημέρι τον Σταύρο Λαζαρίδη

Εκεί ήταν και ο στενός φίλος και κουμπάρος του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εμφανώς συγκινημένος, με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δύο παιδιά τους.

Η μικρή εκκλησία στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου είχε γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο που ήθελε να πει το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς Σταύρο Λαζαρίδη.

«Σας ευχαριστώ

όλους που ήρθατε να τιμήσετε τον πατέρα μου. Σας ευχαριστώ και για το ότι δεν κλάψατε, όπως σας το ζήτησα, γιατί δεν θα το ήθελε. Είμαι στενοχωρημένος που έχασα τον πατέρα μου, αλλά ξέρω ότι έζησε τη ζωή όπως ήθελε» είπε ο γιος του Κύρος Λαζαρίδης στον επικήδειο λόγο, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Καραμανλή, είπε: «Πρόεδρε, ο πατέρας μου θεωρούσε μεγάλη του τιμή τη φιλία που είχατε. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ».

Συντετριμμένος ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, τον οποίο μνημόνευσε στον επικήδειο ο Κύρος Λαζαρίδης λέγοντάς του «ξέρεις ότι σε θεωρούσε δεύτερη οικογένειά του», ενώ μεταξύ των στεφάνων ξεχώριζε αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, που έγραφε «Στον φίλο μου Σταύρο».

Εκεί ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βάκης Φραντζής κ.ά.

Φ. Χαρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα