Επίθεση από «μπράβο» δέχτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων

Επίθεση από «μπράβο» δέχτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων 11.04.2018Πρόσωπα

Ιδιωτική εταιρία φύλαξης δείχνει ως υπαίτια ο Δημ. Παρθένης

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης μέσα στο γραφείο του από άγνωστο που ήταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία από συμφέροντα ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης που θίγονται», όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά

του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων που έλεγαν: «Πρόσεξε καλά, μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι».

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Παρθένης στην κάμερα του trikalaola.gr., λίγο πριν από το μεσημέρι ένας μελαχρινός άνδρας με ύψος περίπου 1,85 μ., με λίγα μαλλιά και γένια ζήτησε να τον δει. Μπήκε στο γραφείο του και, αφού επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο διοικητής, τότε χειροδίκησε εναντίον του. Ο διοικητής προσπάθησε να αποκρούσει κάποια από τα χτυπήματα του δράστη και άρχισε να φωνάζει. Στη συνέχεια μπήκαν στο γραφείο του η γραμματέας του και άλλοι υπάλληλοι που άκουσαν τις φωνές και προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν την Αστυνομία. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και αμέσως μετά ο άγνωστος άντρας εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου εντόπισαν τον δράστη, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα, ενώ το υλικό δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Ο κ. Παρθένης, αφού διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γιατί ένιωσε δυσφορία και ζάλη, στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Ο διοικητής δήλωσε ότι η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, εξοικονομώντας πόρους για το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα