Επιτέλους! Ας πάψουν οι συριζαίοι

Επιτέλους! Ας πάψουν οι συριζαίοι09.03.2020ΣΥΡΙΖΑ

Οι συριζαίοι προκαλούν την κοινωνία υιοθετώντας την προπαγάνδα του Ερντογάν
Αναπαράγουν τα ψέματα για «νεκρό πρόσφυγα», χλευάζουν το κλίμα εθνικής ενότητας και τα βάζουν με τους υπερασπιστές του Εβρου

Η Θέση μας: Κόμμα Ερντογάν στην… Ελλάδα!

Την ώρα που η Ελλάδα δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από την εχθρική Τουρκία, η οποία αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της χώρας, εκδηλώνεται παράταιρα και εκτός εθνικού πλαισίου και πάλι η κακόηχη γραμμή του εθνομηδενισμού.

Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που βγάζουν το πολιτικό μεροκάματό τους χλευάζοντας την αγάπη για την πατρίδα, και ξεσκολισμένοι εκπρόσωποι ενός μίσθαρνου κοσμοπολιτισμού βρήκαν την ευκαιρία σε τούτες τις κρίσιμες εθνικές στιγμές, όπου σύσσωμο το έθνος βρίσκεται στις επάλξεις, να απλώσουν τη θλιβερή πραμάτεια τους, που αφήνει παγερά αδιάφορους τους Ελληνες, προσπαθώντας να ανακαλύψουν «διεθνιστικές» ισορροπίες. 

Αδυνατώντας να αντιληφθούν την εθνική διάσταση των γεγονότων και τα πραγματικά μεγέθη της τουρκικής απειλής, οι (ύποπτα) αμετανόητοι υπερασπιστές «ενός κόσμου δίχως σύνορα» σπεύδουν να υιοθετήσουν χωρίς αιδώ τα γραφικά επιχειρήματα και την αισχρή προπαγάνδα τής απέναντι όχθης, που κάνει λόγο για νεκρούς μετανάστες από σφαίρες των αποφασισμένων και άκαμπτων Ελλήνων προμάχων της γραμμής προκάλυψης.

Στο απυρόβλητο

Αφήνουν έτσι στο απυρόβλητο τον Ερντογάν, ο οποίος ενορχηστρώνει κυνικά εδώ και μια εβδομάδα, με πολιορκητικό κριό απεγνωσμένα γυναικόπαιδα, την επέλαση καταδίκων και φανατικών μελών του ISIS (σ.σ.: κατά το ιστορικό προηγούμενο στην Ιμβρο και την Τένεδο...) με σκοπό να «σπάσει» το μέτωπο του Εβρου και να μετατραπεί η Θράκη σε ισλαμική επαρχία.

Όπως και να το δει κανείς, είναι κατάπτυστη η ανακοίνωση του διαβόητου Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, ξεχνώντας σε ποια χώρα ανήκει και ποια πατρίδα υπερασπίζεται, ρίχνει νερό στον μύλο της εξόφθαλμης και άθλιας τουρκικής προπαγάνδας, αναγνωρίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι «η είδηση για έναν νεκρό Σύρο πρόσφυγα από ελληνικά πυρά δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται»!

Σε αντίθεση με όσα αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης, στην πολυπολιτισμική Κουμουνδούρου δυσκολεύονται να διακρίνουν τη μαζική παρουσία Τούρκων δουλεμπόρων στην απέναντι όχθη, οι οποίοι σε συνθήκες πλήρους ασυδοσίας κυκλοφορούν ελεύθεροι και ομολογούν αφοπλιστικά ότι συνεργάζονται με τις τουρκικές Αρχές ασφαλείας για την εργαλειοποίηση του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος από τον Ερντογάν. Είναι προφανές ότι η χώρα μας έχει να κάνει με ένα κράτος-συμμορία, που ασκείται επίσημα στο απάνθρωπο δουλεμπόριο, καταλύοντας, για γεωπολιτικές επιδιώξεις, κάθε αρχή διεθνούς νομιμότητας, όμως στον ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτουν ότι η Ελλάδα είναι αυτή που βρίσκεται σε ατμόσφαιρα εθνικιστικού παροξυσμού!

Θα μπορούσαν υπό τις παρούσες συνθήκες, όπως παρατηρεί η πολιτική αγορά, τουλάχιστον να προβληματιστούν και, αν μη τι άλλο, να σιγήσουν. Ιδίως από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός με την ομόθυμη και ρωμαλέα στάση του κατέδειξε ότι δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τα ρηχά και ρομαντικά φληναφήματά τους και τους έχει βάλει στο περιθώριο, όπου στην πραγματικότητα τους αξίζει να βρίσκονται.

Η έλλειψη, όμως, στοιχειώδους ικανότητας να αντιληφθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων τους οδηγεί από λάθος σε λάθος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι καθιερωμένες εφημερίδες, όπως «Η Εφημερίδα των Συντακτών», και άλλα περιθωριακά έντυπα σιγοντάρουν τον αφελή και ξεδιάντροπο κοσμοπολιτισμό τους. Είναι, επίσης, και η μελαγχολική παρέλαση στελεχών του κόμματος που έχουν πάρει σβάρνα τις ρούγες των δημόσιων μικροφώνων, παράγοντας ένα απωθητικό θέαμα.

Ο χυδαίος Πολάκης ξεπέρασε κάθε όριο! Χλευάζει (τώρα) την αγία μετάληψη

Σαν να μην έφταναν στη χώρα οι συνθήκες πολιορκίας που επιχειρεί να δημιουργήσει ο Ερντογάν στον Εβρο και στα νησιά του Αιγαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την κατάλληλη στιγμή να ξεδιπλώσει την «αντιπολίτευση του κορονοϊού».

Στο στόχαστρο πάλι βρίσκεται η Εκκλησία και το μυστήριο της θείας μετάληψης, προσφιλές αντιπολιτευτικό έδαφος για την Κουμουνδούρου, που χτυπά ανέκαθεν μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Όταν οι προεκλογικές ανάγκες το επιβάλλουν, ο (πολιτικά) θεομπαίχτης Τσίπρας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κλίνει το γόνυ στον Αρχιεπίσκοπο και να απομονώνεται με την εικόνα του «Αξιον Εστί» επί 15λεπτο στον Αγιον Ορος. Τώρα, που βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακάλυψε ξανά την... ανεξιθρησκία και η επέλαση του κορονοϊού στάθηκε, όπως φαίνεται, ένα πρώτης τάξεως όχημα.

Τον ηθικό τόνο, ως συνήθως, έδωσε πάλι ο «αψύς Κρητικός» Παύλος Πολάκης (φωτό), ο οποίος κάνει λόγο για Ταλιμπάν του χριστιανισμού με αφορμή τη θεία κοινωνία, από την οποία δεν έχει διαπιστωθεί κανένα μέχρι στιγμής κρούσμα, για να επιτεθεί στον θεσμό της Εκκλησίας.

Στο πλευρό του στοιχίζονται όλοι οι δικαιωματιστές και οι υπέρμαχοι κάθε ροζ κοινωνικού αιτήματος, που θεωρούν ότι η κοινωνία είναι άθροισμα ατομικών συμπεριφορών και όχι συλλογική έκφραση κοινών αξιών με διαχρονική ισχύ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας επένδυσε στη δημόσια ανησυχία για την εξάπλωση του ιού, λέγοντας: «Φοβάμαι ότι θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα το επόμενο διάστημα. Η εξέλιξη στην Πάτρα είναι πολύ ανησυχητική».

«Εμείς ορθώς αναβάλαμε όλες τις μαζικές κομματικές εκδηλώσεις μας, γιατί έχουμε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Και ορθώς επίσης δεν έχουμε επιλέξει μια πολιτική ισοπεδωτικής κριτικής στην κυβέρνηση, όπως έκανε αυτή σε εμάς, ακόμη και σε ευαίσθητα θέματα, όπως αυτό της δημόσιας υγείας» είπε και συμπλήρωσε: «Θυμίζω ότι πέρυσι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή μάς κατηγορούσε ως υπευθύνους για τους θανάτους από την εποχιακή γρίπη, ενώ οι αντίστοιχοι φέτος είναι πολλαπλάσιοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα