Επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου - Τι δεν πρέπει να λείπει!

Επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου - Τι δεν πρέπει να λείπει!18.01.2020Ρεπορτάζ

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ένας μικρός ναός για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο

Για να γίνει αυτό εφικτό σημαίνει ότι θα πρέπει ο εξοπλισμός να είναι συγκεκριμένος σε ποιότητα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία εστίασης.

Η εταιρεία Βαρανάκης προσφέρει εξοπλισμό

μαζικής εστίασης στις καλύτερες τιμές της αγοράς και αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες του κλάδου της. Οι επαγγελματίες δείχνουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την λειτουργικότητά του εξοπλισμού αλλά και στα brands τα οποία προωθεί.

Ο εξοπλισμός μιας επαγγελματικής κουζίνας περιλαμβάνει χιλιάδες πράγματα. Μερικά από αυτά όμως είναι απαραίτητα και μπορείτε να τα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος Varanakis.

Φριτέζα

Μπορεί να σας φαίνεται απλά ένας ακόμα εξοπλισμός, ωστόσο είναι το μηχάνημα που φτιάχνει πατάτες σε πολύ λίγο χρόνο και αυτό είναι από μόνο του πολύ πρακτικό για μία κουζίνα, η οποία κάθε της πιάτο, το συνοδεύει με πατάτες! Μια καλή επιλογή είναι η E6F10-3BS.

Ενώ, μια πιο οικονομική λύση αποτελεί η FE04, από ανοξείδωτο ατσάλι με πιστοποίηση CE και αποσπώμενη κεφαλή, χωρητικότητα 4LT.

Βραστήρες νερού

Οι βραστήρες νερού αερίου ΙΤΑΛΙΑΣ, από ανοξείδωτο ατσάλι, με πιστοποίηση CE, ένας εκ των οποίων είναι αυτός, μπορεί να σας προσφέρει άνεση στην προετοιμασία ζυμαρικών και λαχανικών. Έτσι θα γλυτώσετε πολύ χρόνο και κόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε αν είστε επαγγελματίας, είναι να μπείτε στην μεγάλη ποικιλία Varanakis και να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το κατάστημα που φτιάχνετε τώρα ή ανακαινίζετε.

Δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Varanakis ό,τι χρειάζεστε για το ψήσιμο, τον φούρνο, το πλύσιμο, την υγιεινή, την επεξεργασία ζύμης κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα