Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων & SEO e-commerce - Πως θα σε βοηθήσουμε!

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων & SEO e-commerce - Πως θα σε βοηθήσουμε!20.01.2020Ρεπορτάζ

Η μηχανή αναζήτησης της Google και κάθε μηχανή αναζήτησης είναι...

... ο πιο έξυπνος τρόπος να κερδίσετε νέο πελατειακό κοινό, πλήρως στοχευμένο, ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιήστε

Ιδιαίτερη έμφαση, πρέπει λοιπόν να δώσετε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος,ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και το SEO. Επόμενο βήμα;

Να επιλέξετε τις υπηρεσίες SEO, ώστε να βρεθείτε στην κορυφή

των αποτελεσμάτων και να αποκτήσετε πελάτες που ενδιαφέρονται και αγοράζουν τα προϊόντα σας.

Κατασκευή των ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Digital4u

Η κατασκευή eshop, στην Digital4u, βασίζεται σε ένα μεγάλο στρατηγικό πλάνο, με ανάλυση αναγκών του πελάτη και του κοινού που ενδιαφέρεται να προσελκύσει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν πραγματοποιείται εν μία νυκτί.

Χρειάζεται ως επαγγελματίας να διαθέσετε τουλάχιστον στην αρχή χρόνο, ώστε να απαντήσετε σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που θα αποτελέσουν την βάση για την κατασκευή του e-shop σας.

Επόμενο βήμα, είναι η υλοποίησή του, είτε σε αποκλειστικά custom περιβάλλον, είτε σε έτοιμη πλατφόρμα.

Σε κάθε στάδιο κατασκευής, ο πελάτης είναι ενήμερος για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να παρακολουθεί και ο ίδιος στενά τις εξελίξεις και την πρόοδο του project.

Προώθηση e-shop & SEO e-commerce στην Digital4u

Όταν το e-shop σας είναι έτοιμο, όλα τα φώτα στρέφονται στην διαφήμιση και προώθησή του. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που το δημιουργήσατε. H αύξηση του visibility του e-shop σας στα search engines - SEO e-commerce!

Ο συνδυασμός των διάφορων τεχνικών και διαφημιστικών ενεργειών για την καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα-ειδικά στην χώρα μας- αρκετοί από τους καταναλωτές είναι διστακτικοί στην απόκτηση προϊόντων μέσω sponsored links.

Δίνουμε έμφαση στο περιεχόμενο που πλαισιώνει όλο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, εξαφανίζοντας το διπλότυπο περιεχόμενο και εφαρμόζοντας ειδικές πρακτικές (π.χ. canonical tags κ.α.).

Για να είναι SEO optimized το περιεχόμενο της κάθε κατηγορίας και του κάθε προϊόντος ξεχωριστά, χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας μεγάλος όγκος μοναδικού κειμένου, γραμμένου από την αρχή που θα περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά.

 Διευκολύνουμε τους επισκέπτες να φτάσουν εκεί που θέλουν, πανεύκολα, ενώ βρίσκονται ακόμα στην αρχική σελίδα!

 Φροντίζουμε ώστε το e-shopσας να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη και από mobile!

 Σας προσφέρουμε εξατομικευμένο πλάνο εργασιών και υποστήριξης με κόστη προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας και μάθετε περισσότερα από την Νο.1 διαφημιστική εταιρεία Digital4U.

Keywords
Τυχαία Θέματα