Εμμεση παραδοχή Τσακαλώτου για ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές

Εμμεση παραδοχή Τσακαλώτου για ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές10.04.2019ΣΥΡΙΖΑ

Ηττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές προεξοφλεί εμμέσως πλην σαφώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται όσους στο Μαξίμου εκφράζουν αισιόδοξες προβλέψεις

«Αν η Ν.Δ. μάς κατηγορεί ότι τους αφήνουμε

καμένη γη, είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, η οποία ερμηνεύεται ως παραδοχή της επερχόμενης ήττας.

Ο κ. Τσακαλώτος πήρε γενικότερες αποστάσεις από το Μαξίμου και σε άλλα θέματα, καθώς απαντώντας στο ερώτημα εάν υπάρχει «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε τα καρφιά του. «Δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα “κόμμα” σούπα» είπε, υπονοώντας προφανώς ότι οι μετεγγραφές των πρώην πασόκων από τα αζήτητα της πολιτικής απειλούν το κυβερνών κόμμα. Πρόσθεσε ακόμη απαξιώνοντας περισσότερο το εγχείρημα της διείσδυσης στο Κέντρο ότι ακούγοντας τους ομιλητές της Γέφυρας στο Γαλάτσι δεν διαπίστωσε ότι θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουν τη δική τους υπόσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν Αριστερά θα κατέβει στις εκλογές».

Σχετικά με τον χρόνο των βουλευτικών εκλογών ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι κατά τη γνώμη του... όσο πιο αργά τόσο πιο καλά. Δηλαδή, τον Οκτώβριο. «Για εμένα κάθε μήνας που περνάει θα είναι πιο καλά για τον κόσμο» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος, που θέλει να ολοκληρώσει τη θητεία του στο ΥΠΟΙΚ με φιλολαϊκές παροχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμμεση, Τσακαλώτου, ΣΥΡΙΖΑ,emmesi, tsakalotou, syriza