Χαμένοι στο διάστημα!

Χαμένοι στο διάστημα!10.04.2019ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Παππάς διαφημίζει ελληνική αποστολή στη Σελήνη

Από... άλλον πλανήτη ο επικίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ, που βουλιάζει διαρκώς ( Ξεπαπαδέα, Πετσίτης) και αποτυγχάνει παντού

Η Θέση μας: Η ένοχη σιωπή ΝΔ και Ποταμιού=

Διαβάστε επίσης:

►Ψάχνουν τα «πλυντήρια» της Novartis►«Ο Φρουζής έδινε χρήματα στον Λοβέρδο»►Ο θρασύτατος Καιρίδης
υβρίζει αλλά επιβεβαιώνει►Ο... υπερασπιστής της αιμομιξίας θέλει να του πάρουμε συνέντευξη!►Τριπλό χαράτσι μέχρι την Παρασκευή για 250.000 μη μισθωτούς►Ρεσιτάλ θράσους από το ΠΑΣΟΚ, που «ξέθαψε» και το «βρόμικο '89»

Και μετά τα Μνημόνια «ακουμπάμε» το... φεγγάρι!

Αστείοι πανηγυρισμοί Παππά έπειτα από τη συμφωνία ΕΛΔΟ με NASA για την αποστολή ρομποτικού οχήματος στη Σελήνη το 2022

Σ τον έβδομο ουρανό ο Nίκος Παππάς πανηγυρίζει περιχαρής! Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε διεθνή εποπτεία με επαχθείς όρους μέχρι τουλάχιστον το 2060, αλλά θα συμπεριλαμβάνεται προσεχώς στη δεκάδα των χωρών που έχουν ακουμπήσει όχημά τους στη Σελήνη, αφού σε συνεργασία με τη NASA ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός (ΕΛΔΟ) θα στείλει το πρώτο ελληνικό ρομποτικό όχημα στο φεγγάρι το 2022. Η εξέλιξη λειτούργησε ως ένεση ηθικού στον κύριο Παππά, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα πότε ως αποδέκτης έντονων λαϊκών αποδοκιμασιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πότε για όσα βλέπουν το φως σχετικά με τον παλαιό φίλο του Μανώλη Πετσίτη.

Ο υπουργός εν τέλει πρέπει να πήρε βαθιά ανάσα στις ΗΠΑ, γιατί θα έχει να λέει ότι επί των ημερών του η Ελλάδα... εκτοξεύθηκε στο Διάστημα. Συγκεκριμένα, ο ΕΛΔΟ από τον Φεβρουάριο ζήτησε την κατάθεση προτάσεων από ελληνικά πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και εταιρίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της ΝΑSΑ για την εξερεύνηση της Σελήνης. Η διαδικασία έληξε με την υποβολή 14 προτάσεων, που θα αξιοποιηθούν κατά την πρώτη αποστολή ελληνικού ρομποτικού οχήματος στη Σελήνη ή στη δεύτερη φάση του προγράμματος. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν αφορούν μεταξύ άλλων την κατασκευή μικροδορυφόρων για τη Σελήνη, κατασκευή αλγορίθμων αποστολής - λήψης φωτογραφιών, δημιουργία συνθηκών καλλιέργειας, καθώς και εφαρμογές εξορύξεων στο σεληνιακό έδαφος. Ο κ. Παππάς βρέθηκε χθες στην Ουάσινγκτον και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου συνάντησε τον υπεύθυνο για Θέματα Διαδικτύου και Διεθνών Επικοινωνιών Ρόμπερτ Στράγερ, με τον οποίο συζητήθηκαν τα βήματα της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβαθμισμένη παρουσία της χώρας στο Διάστημα.

«Η χώρα μας, μετά την έξοδό της από τα Μνημόνια, έχει μπει σε μια νέα δυναμική και παραγωγική εποχή. Κάτι που αναγνωρίζεται διεθνώς. Πλέον η Ελλάδα αποτελεί κόμβο σταθερότητας, ανάπτυξης και καινοτομίας. Οι γέφυρες συνεργασίας που έχουμε ανοίξει με άλλες χώρες αποδίδουν καρπούς. Τόσο για την κοινωνία όσο και για την οικονομία της Ελλάδας. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο» δήλωσε μετά... πανηγυρικά. Στη συνάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Θεόδωρος Μπιζάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΔΟ, αντιπλοίαρχος Γεώργιος Μαντζούρης, και ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Κωνσταντίνος Αγόρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμένοι,chamenoi