Ν.Δ.: Επινόησαν το σκάνδαλο πανικόβλητοι από τα συλλαλητήρια

Ν.Δ.: Επινόησαν το σκάνδαλο πανικόβλητοι από τα συλλαλητήρια10.04.2019Παρασκήνιο

Για ένα «καλοστημένο προεκλογικό σίριαλ» της κυβέρνησης κάνει λόγο η Ν.Δ., σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα της Novartis

H Πειραιώς εγκαλεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι «εργαλειοποιεί όλα τα μέσα για να παίξουν το παιχνίδι της», κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων», κατηγορεί ευθέως δικαστικούς λειτουργούς και προαναγγέλλει τη λογοδοσία των «σκευωρών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας με τους

πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε., χθες, σημείωσε πως «η σκευωρία της Novartis, στην οποία η κυβέρνηση ενέπλεξε 10 πολιτικά πρόσωπα, είναι δυστυχώς μόνο ένα ενδεικτικό παράδειγμα της αντίληψης που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση για τους θεσμούς και το κράτος δικαίου».

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη δήλωσε ότι «πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση, πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, επινόησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Εστησε 10 κάλπες και επιχείρησε να διασύρει 10 πολιτικούς αντιπάλους της, ανάμεσα στους οποίους και δύο πρώην πρωθυπουργούς. Τώρα», συνέχισε η κυρία Ζαχαράκη, «που η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος, οι σκευωροί δεν έχουν καν το θάρρος να απολογηθούν. Ας το γνωρίζουν από σήμερα: Θα λογοδοτήσουν».

Στο μεταξύ, στην αντεπίθεση περνά η ομάδα Σαμαρά, που -μέσω του Αδωνη Γεωργιάδη- προαναγγέλλει ακόμα και Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Τσιούτσιας τόνισε πως «η προσφορά στη δημοκρατία του κ. Σαμαρά θα είναι να καθίσουν οι συνωμότες και οι σκευωροί στο σκαμνί». Αλλά και ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης διεμήνυσε ότι «για ένα πράγμα ας είναι βέβαιοι ΟΛΟΙ για τη NOVARTIS! ΑΡΧΙΣΕ ως το “μεγαλύτερο σκάνδαλο"... [...] Θα ΚΛΕΙΣΕΙ με τους ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ και τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ τους στο ΕΔΩΛΙΟ! Θα τους πάμε μέχρι το ΤΕΛΟΣ!».

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, με δήλωσή του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευθύς εξαρχής δήλωσα με καθαρή και ήρεμη τη συνείδησή μου την απόλυτη αθωότητά μου. Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο από την ελληνική Δικαιοσύνη ότι επρόκειτο για κακόβουλη σπίλωση και χυδαία συκοφαντία».

Keywords
Τυχαία Θέματα