ΕΛΚ: Συνεδριάζει στην Αθήνα, παρουσία του ανθέλληνα Βέμπερ

ΕΛΚ: Συνεδριάζει στην Αθήνα, παρουσία του ανθέλληνα Βέμπερ07.02.2019Πρόσωπα

Παρουσία του ανθέλληνα Μάνφρεντ Βέμπερ θα συνεδριάσει, σήμερα και αύριο, στην Αθήνα το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος...

...εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ηγεσίας της ευρωκοινοβουλευτικής

ομάδας του.

Στην ατζέντα θα βρεθούν η ανεργία των νέων και το σχέδιο του ΕΛΚ για τη δημιουργία 5.000.000 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα εξηγήσει τη δραματική ελληνική συγκυρία» και για ποιον λόγο η Ν.Δ. ταυτίζει τη μάχη των ευρωεκλογών στην Ελλάδα με τη μάχη κατά του λαϊκισμού.

Πάρα το γεγονός ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ έχει πάρει σκληρές θέσεις υπέρ της λιτότητας την περίοδο της κρίσης και είχε «αδειάσει» τον κ. Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα τον υποδεχθεί και θα έχουν μια δημόσια συζήτηση με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ θα περιηγηθούν στα γραφεία της εταιρίας Workable.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Αντόνιο Ταγιάνι, ο Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίθ και ο Πάμπλο Κασάδο.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη Ν.Δ. και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθήνας, μίλησε για τη σχέση του με την περιοχή, επισημαίνοντας πως η Ν.Δ. είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων. «Η Ν.Δ. είναι βαθιά λαϊκό κόμμα, είναι κοντά σε όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη» είπε, επισημαίνοντας τρεις λόγους για τους οποίους οι πολίτες θα καταψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα. «Εξαπάτησε τους Ελληνες, τους έπνιξε στους φόρους και πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα