Μάρμαρο από μπαλκόνι χτύπησε στο κεφάλι 40χρονη οδοκαθαρίστρια στον Αλμυρό

18:08 7/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα μάρμαρο από νεόδμητη οικοδομή, έπεσε στο κεφάλι 40χρονης συμβασιούχου οδοκαθαρίστριας που σκούπιζε δρόμο στον Αλμυρό σήμερα το μεσημέρι. Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ατύχημα έγινε στις 12 το μεσημέρι την ώρα που η 40χρονη συμβασιούχος οδοκαθαρίστρια σκούπιζε το πεζοδρόμιο της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, κοντά στην πλατεία Αλμυρού και δέχτηκε στο κεφάλι ένα μάρμαρο που έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου νεόδμητης οικοδομής. Σύμφωνα

με πληροφορίες, αλλοδαπός εργάτης καθάριζε το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, με εντολή του ιδιοκτήτη, όταν κάποια στιγμή πάτησε το μάρμαρο που είχε ξεκολλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει στο κενό και να χτυπήσει τη γυναίκα στο κεφάλι! Μάλιστα ο εργάτης ζήτησε συγνώμη, είπε ότι δεν το έκανε επίτηδες και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

Η γυναίκα έπεσε κάτω αιμόφυρτη και περίοικοι προσπαθούσαν να σταματήσουν το αίμα που έτρεχε μα χαρτί κουζίνας ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού με το αυτοκίνητο του Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, πρώην δημάρχου Αλμυρού που περνούσε από την περιοχή. Εκεί οι γιατροί της έκαναν ράματα στο τραύμα στο κεφάλι και αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη είχε τις αισθήσεις της και μάλιστα έδινε οδηγίες στον αντιδήμαρχο Αλμυρού κ. Νικοβιώτη που βρέθηκε κι αυτός στο σημείο, για να παραλάβει τα παιδιά της από το σχολείο.Για το ατύχημα τέλος, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα