Εισιτήριο εξ αποστάσεως από το Παίδων Πεντέλης

Εισιτήριο εξ αποστάσεως από το Παίδων Πεντέλης19.07.2018Υγεία

Για τη μείωση του χρόνου αναμονής

Το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μπήκε στην ηλεκτρονική εποχή! Ενα νέο καινοτόμο και πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας (εισιτήριο) και διαχείρισης ασθενών λειτουργεί στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία του.

Με αυτόν τον

τρόπο η επίσκεψη στο νοσοκομείο γίνεται πιο άνετη, ενώ αποφεύγεται η ταλαιπωρία των άρρωστων παιδιών, ειδικά τις ημέρες που λόγω των ιώσεων γίνεται το αδιαχώρητο. Μία από τις πρωτότυπες και καινοτόμες υπηρεσίες είναι η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου προτεραιότητας εξ αποστάσεως μέσω web (e-προτεραιότητα).

Πώς γίνεται

Πληκτρολογώντας την ιστοσελίδα του θεραπευτηρίου www.paidon-pentelis.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την e-προτεραιότητα και ακολουθώντας απλά βήματα, να εντοπίσει το ιατρείο που επιθυμεί και να εκδώσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο προτεραιότητας, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα την ηλεκτρονική ενημέρωση που επιθυμεί. Ο γονέας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω web για τους χρόνους αναμονής του νοσοκομείου, τον αριθμό που εξυπηρετείται εκείνη τη στιγμή και, αν επιθυμεί, μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας από το σπίτι του μέσω της δικτυακής πλατφόρμας, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής του όταν φτάσει στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Το σύστημα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα πολλαπλών ενημερώσεων σχετικά με τον χρόνο αναμονής και εξυπηρέτησης από το αντίστοιχο ιατρείο μέσω email ή sms στο κινητό του τηλέφωνο. Η εγκατάσταση αυτής της πρωτότυπης υπηρεσίας έγινε με τη χορηγία του σωματείου Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος.

Ρίτα Μελά

Keywords
Τυχαία Θέματα