Μύδροι από τους ΑΝ.ΕΛ., που λένε ότι η Ν.Δ. «παραπλανά τον λαό»

Μύδροι από τους ΑΝ.ΕΛ., που λένε ότι η Ν.Δ. «παραπλανά τον λαό»19.07.2018Πρόσωπα

Ως πολιτική δικαίωση όσων επανειλημμένα έχει πει ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών δεν δημιουργεί τετελεσμένα, ερμηνεύουν οι ΑΝ.ΕΛ. την απόφαση του ΣτΕ.

«Η απόφαση βάζει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θοδ. Τοσουνίδης (φωτό), εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Πάνος Καμμένος

και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δικαιώθηκαν για την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, με πτώση της κυβέρνησης, όπως ήθελαν οι “ψευτομακεδονομάχοι” του Κυριάκου» σημείωσε.

Ο κ. Τοσουνίδης επικαλέστηκε το σκεπτικό της απόφασης, σύμφωνα με το οποίο -σε περίπτωση που δεν τεθεί σε ισχύ- η συμφωνία τόσο στο σύνολό της όσο και ως προς τις διατάξεις της ξεχωριστά δεν θα δεσμεύει οποιοδήποτε από τα μέρη με οποιονδήποτε τρόπο.

Επιπλέον, κατοχυρώνει ότι με τη μη κύρωση της συμφωνίας δεν θα έχουν δημιουργηθεί μη αντιστρεπτές νομικές καταστάσεις που θα δεσμεύουν τη χώρα μας μελλοντικά. «Μετά και από αυτή την απόφαση καταρρέει οριστικά το ψέμα της Ν.Δ. του Κυριάκου, που προσπάθησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό» αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα