Εγκρίθηκε η τρίτη 48ωρη άδεια στον «φαρμακοχέρη» της 17Ν

Εγκρίθηκε η τρίτη 48ωρη άδεια στον «φαρμακοχέρη» της 17Ν15.06.2018Πρόσωπα

Φαίνεται τελικά ότι οι επιθέσεις των αντιεξουσιαστών τις τελευταίες ημέρες σε ένδειξη συμπαράστασης στον «αγώνα» του «φαρμακοχέρη» της 17Ν έπιασαν τόπο...

Την τρίτη κατά σειρά 48ωρη άδεια θα πάρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς το συμβούλιο των φυλακών άναψε το πράσινο φως για τη χορήγησή της.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας (φωτό) εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έκανε απεργία

πείνας σε μια προσπάθεια να πιέσει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εξέτασης του αιτήματός του, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του. Το αίτημά του είχε «παγώσει» μετά την αποχή που είχαν δηλώσει οι εισαγγελείς, οι οποίοι συμμετείχαν στο αρμόδιο συμβούλιο, επικαλούμενοι το γεγονός ότι ήταν πειθαρχικά υπόλογοι με πρωτοβουλία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Ο νέος εισαγγελέας ορίστηκε την περασμένη Παρασκευή και χθες τάχθηκε υπέρ της χορήγησης άδειας στον «Λουκά» της 17Ν, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Υστερα από αυτή την εξέλιξη ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια σταμάτησε την απεργία πείνας, ενώ η άδεια θα του χορηγηθεί μόλις πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Με θράσος ο ίδιος έγραψε «σήμερα νίκησε η αλληλεγγύη».

Keywords
Τυχαία Θέματα