Εφυγαν με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας

Εφυγαν με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας11.04.2018Αστυνομικά

Συνελήφθησαν τρεις Ρομά για το δέκατο χτύπημα στην Αγ. Νεκταρίου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το βράδυ τρεις Έλληνες Ρομά, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κλοπιμαία από την διάρρηξη στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη, τη νύχτα της Δευτέρας του Πάσχα. Μέσα από φωτογραφίες από το «ρημαγμένο» σπίτι της, τις οποίες η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο

facebook, η πρώην Miss Young γνωστοποίησε το γεγονός κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Οπως δήλωσε σοκαρισμένη στη «δημοκρατία», οι ληστές εισέβαλαν στην οικία της επί της οδού Αγίου Νεκταρίου την ώρα που η ίδια και η οικογένειά της έλειπαν. «Είχαμε μόλις γυρίσει από τις διακοπές του Πάσχα, ανοίξαμε την κλειδαριά ασφαλείας, αλλά διαπιστώσαμε ότι ο σύρτης από τη μέσα πλευρά της πόρτας ήταν γυρισμένος. Τότε αντιληφθήκαμε ότι κάποιος ήταν μέσα και βάλαμε αμέσως τις φωνές».

Ο απολογισμός της ληστείας ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μια και οι δράστες άρπαξαν αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως κοσμήματα, κειμήλια και μετρητά. Η διάρρηξη στο σπίτι της κυρία Πατεράκη δεν είναι η πρώτη που σημειώνεται στην περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για το δέκατο κατά σειρά περιστατικό στον συγκεκριμένο δρόμο.

«Το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί οι ληστείες. Δεν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή και όλο και περισσότεροι πολίτες έρχονται στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν».
Η μοναδική λύση που απομένει είναι, κατά την ίδια, η δημοσιοποίηση των περιστατικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μίντια. «Πρέπει καθένας που πέφτει θύμα ληστείας να δημοσιοποιεί το περιστατικό ώστε να πιεστούν οι αρμόδιοι και να τρομάζουν όσοι ληστεύουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα