Δεν αντιστάθηκε ο 61χρονος στο φονικό χέρι του γιου του

Δεν αντιστάθηκε ο 61χρονος στο φονικό χέρι του γιου του 28.12.2017Αστυνομικά

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του 61χρονου Νικολάου Σαλιάρη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του γιου του ανήμερα τα Χριστούγεννα στη Φορτέτσα, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ασφυκτικός και προήλθε από «απόφραξη των αναπνευστικών στομίων».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ξενοφώντα Μάνδακα που διενήργησε τη νεκροτομή, ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 61χρονος είναι εξαιρετικά ασυνήθιστος και αυτό γιατί στη σορό δεν εντοπίστηκαν σημάδια που να δείχνουν ότι ο Νικόλας Σαλιάρης αντιστάθηκε, κάτι που είθισται όταν το θύμα είναι μωρό ή ανήλικος. Ωστόσο, εν μέρει δικαιολογείται το γεγονός αυτό, επειδή το θύμα είχε καταναλώσει αλκοόλ. Επιπλέον, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η δολοφονική επίθεση έγινε την ώρα που ο ηλικιωμένος κοιμόταν.

Σε κάθε περίπτωση, οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Χθες, εξάλλου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Νικόλαο Σαλιάρη, η κηδεία του οποίου έγινε από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στη Φορτέτσα Ηρακλείου. Ο 34χρονος πατροκτόνος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον χτυπήσει, όταν επέστρεψαν από το καφενείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα