Χτύπησε 99χρονη για να τη ληστέψει

Χτύπησε 99χρονη για να τη ληστέψει28.12.2017Αστυνομικά

Συνελήφθη ο αδίστακτος 24χρονος στη Χαλκίδα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια ενός αδίστακτου ληστή μια 99χρονη στη Χαλκίδα, τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Πρόκειται για έναν 24χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών, γνωστό στις Αρχές, ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, με σκοπό να τη ληστέψει, ενώ δεν δίστασε να τη χαστουκίσει προκειμένου να του αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα κοσμήματά της.

Μάλιστα,

στην πιλοτή της πολυκατοικίας βρισκόταν η 19χρονη συνεργός του, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία κρατούσε τσίλιες, γεγονός που τράβηξε την προσοχή των γειτόνων, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία. Ανδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τη 19χρονη.

Στη συνέχεια, καταδίωξαν τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει κατευθυνόμενος σε συγκεκριμένο παρκαρισμένο αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ανήκε σε συγγενή του 24χρονου και εκεί προσπάθησε να κρύψει τα κλοπιμαία ο ληστής.

Στο εν λόγω όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου, ο οποίος είχε κλαπεί από κατάστημα της Χαλκίδας. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε, επίσης, μικροποσότητα κάνναβης. Στο διαμέρισμα της 99χρονης δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο δράστης χρησιμοποίησε κάποιο αντικλείδι για να εισέλθει σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα