ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αδωνις «έχρισε» τον Ψαριανό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αδωνις «έχρισε» τον Ψαριανό15.02.2019Παρασκήνιο

Συνεχίζει να προκαλεί τον Κυριάκο ο υπερφιλόδοξος αντιπρόεδρος

Τον πήγε από... το χεράκι στην τοπική Φιλοθέης της ΝΔ, όπου εκφώνησαν μαζί ομιλία!

Με ποια ιδιότητα (;;;) μίλησε στους νεοδημοκράτες ο πρώην ποταμίσιος βουλευτής, με ειδίκευση στις ύβρεις;

Στην παρέα τους και ο Τατσόπουλος

Η Θέση μας: Γραμματείς και Φαρισαίοι

Διαβάστε επίσης:

►Το υπουργείο Πολιτισμού απαγορεύει να στηθεί
προτομή του Κατσίφα►ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΙΖΕΣ: Ούτε λέξη από το ΠΑΣΟΚ για τον Τσουκάτο!►Δεύτερη (επιχειρηματική) ευκαιρία για 5.000 ανέργους►Καταδίκασαν ερήμην για παραποίηση απολυτηρίου μητέρα με 13 παιδιά!►Στους 56 οι νεκροί εξαιτίας της γρίπης►Ξηλώθηκε η αλβανική «Κόζα Νόστρα»!

Ο Αδωνις έδωσε χρίσμα στον υβριστή Ψαριανό

Λίγος ο κόσμος στη μάζωξη όπου έκανε... πρεμιέρα ο Τατσόπουλος!

Χρίσμα υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. έδωσε «ατύπως» στον Γρηγόρη Ψαριανό ο Αδωνις Γεωργιάδης. O πρώην βουλευτής του Ποταμιού εμφανίστηκε και πήρε τον λόγο σε κομματική εκδήλωση στη Φιλοθέη, την οποία διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Β3 της Ν.Δ. και τη στήριξε διά της παρουσίας του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό. Εκ των κεντρικών ομιλητών στην ίδια εκδήλωση, την Τετάρτη το βράδυ, ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα.

Ερωτήματα

Η παρουσία Ψαριανού στη «γαλάζια» εκδήλωση γεννά ερωτήματα: Με ποια ιδιότητα προσήλθε και σε τι αποσκοπούσε η παρουσία του; Αρκεί η προσφώνηση «ανεξάρτητος βουλευτής» από την πρόεδρο της «γαλάζιας» κομματικής οργάνωσης Φαίνη Χατζηαθανασιάδου; Ποιος κάλεσε τον κ. Ψαριανό, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει τη συνήθεια να δηλώνει... «παρών»; Στον χαιρετισμό του ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τη Ν.Δ. και ισχυρίστηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του.



Υποστήριξε, δε, ότι στόχος σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια «φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή και δημοκρατική κυβέρνηση», χαρακτηρίζοντας την παρούσα κυβέρνηση «εγκληματική συμμορία μαφιόζων που υπονομεύει τη χώρα». Για τον ίδιο, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο Ποτάμι, είπε ότι «δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι πια αριστερός. Το παραμύθι της Αριστεράς για μένα έχει κλείσει».



Η κομματική αυτή εκδήλωση στα βόρεια προάστια, την οποία «έστησε» ο Αδωνις Γεωργιάδης (και διαφήμισε από τον Σκάι ο Αρης Πορτοσάλτε), δεν είναι τυχαίο ότι είχε ως θέμα της τη... διεύρυνση της Ν.Δ., ενώ αποτέλεσε και το «ποδαρικό» του Πέτρου Τατσόπουλου στο κομματικό ακροατήριο της Ν.Δ. «Δεν είμαι συντηρητικός ούτε δεξιός ούτε μπορώ να τον υποδυθώ. Το μυστικό της παρουσίας μου εδώ είναι μια λέξη που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης. Διεύρυνση» είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ με τη φράση «ο Πέτρος έχει το προνόμιο να μη φοβάται να πει τη γνώμη του» έπλεξε το εγκώμιο του «συγγραφέα» ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος τον έχει πάρει από το χέρι μαζεύοντάς του ψήφους.
Βέβαια, η παράσταση δεν έκοψε και πολλά «εισιτήρια». Οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τα 80 άτομα, πράγμα που δείχνει πως ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στο πολιτικό τρίο Γεωργιάδη - Τατσόπουλου - Ψαριανού.

Κόντρα Ρουσόπουλου - Μουμτζή για το «crash test» Καραμανλή - Σαμαρά

Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές ήταν η κόντρα του Θόδωρου Ρουσόπουλου, που ήταν εκ των παρευρισκομένων, με τον έτερο κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης Σάκη Μουμτζή.

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος, εκ των συνομιλητών του Αδωνη Γεωργιάδη, στην παρέμβασή του, αφού αποθέωσε την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου υποστηρίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός μετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, έριξε καρφιά κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι η στρατηγική του μεσαίου χώρου είχε κάνει «χυλό» τη Ν.Δ. Μάλιστα, ζήτησε και συγγνώμη από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με την άποψη Μουμτζή.

Προς το τέλος της εκδήλωσης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πήρε τον λόγο και υπερασπίστηκε τη στρατηγική που έδωσε την εξουσία στη Ν.Δ. το 2004, βάζοντας τέλος στην οκταετία Σημίτη. Οπως ανέφερε ο κ. Ρουσόπουλος, «δεν ήταν εφεύρημα ο μεσαίος χώρος», σημειώνοντας ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ήταν σαφώς οριοθετημένοι πολιτικοί χώροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα