Το «all star» άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη

Το «all star» άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη15.02.2019Πρόσωπα

Νικολακοπούλου, Κραουνάκης, Δαβαράκης και Κλαμπάνης υπογράφουν τα 11 τραγούδια του

Από τη
Γιώτα Βαζούρα

Oταν συναντιούνται όμορφοι άνθρωποι με ταλέντο, διάθεση και όνειρα, γεννιούνται πάντα πολύ σημαντικά πράγματα. Αυτό συνέβη όταν συναντήθηκαν οι συντελεστές του νέου άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη.

Μια σύμπραξη πολλών σημαντικών ανθρώπων της μουσικής.

Ο Μάριος Φραγκούλης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Αρης Δαβαράκης, ο Πέτρος Κλαμπάνης,

ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Δάφνη Αλεξανδρή και η Καίτη Παναγιωτοπούλου συνέβαλαν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού άλμπουμ.

Ενα cd που έπρεπε να ξεκινήσει την πορεία του έτσι ακριβώς όπως έγινε, με χαρά, με αγάπη, με κέφι, με μια μεγάλη γιορτή.

Εκλεκτοί φίλοι

Πριν από λίγες μέρες, την Τρίτη 12 Φεβρουάριου συγκεντρώθηκαν οι συντελεστές αυτής της δουλειάς στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στην υπέροχη στοά CityLink και συγκεκριμένα στον εξαιρετικό χώρο του Salon de Bricolage, για να γιορτάσουν μαζί με φίλους, συνεργάτες, κόσμο και δημοσιογράφους την κυκλοφορία αυτής της έκδοσης.

Μαζί τους, αγαπημένοι καλλιτέχνες φίλοι τους, μεταξύ των οποίων οι Ελευθέρια Αρβανιτάκη, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Ελλη Πασπαλά, Γιώργος Περρής, Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, που ήρθαν να ευχηθούν στον Μάριο Φραγκούλη την καλύτερη πορεία για το cd αυτό.

Το cd, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου, είναι ένας καθαρά ελληνικός δίσκος με 11 τραγούδια σε ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη, που από τα πρώτα κιόλας ακούσματα έχει αγαπηθεί. Οταν πήρε τον λόγο η Λίνα Νικολακοπούλου, τόνισε: «Εγραψα τα τραγούδια πάνω στις μελωδίες που συνέθεσε ο Μάριος Φραγκούλης με τόλμη και θάρρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα