Ανελέητο ξύλο για 350 ευρώ σε 94χρονη!

Ανελέητο ξύλο για 350 ευρώ σε 94χρονη!16.05.2018Ρεπορτάζ

Επεσε αναίσθητη στο πάτωμα από τα βίαια χτυπήματα του ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της, στη Γλυφάδα

Στο στόχαστρο ενός αδίστακτου κακοποιού βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ μία 94χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Ανω Γλυφάδα. Η ηλικιωμένη, μόνη και αβοήθητη, έζησε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του δράστη, ο οποίος δεν δίστασε να τη χτυπήσει και να τη βασανίσει...

Ολα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 23.30. Ο ληστής έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο

διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Ηβης. Η 94χρονη βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της και ετοιμαζόταν να ξαπλώσει για να κοιμηθεί. Εκείνη τη στιγμή άκουσε έναν θόρυβο και, αφού κατάφερε με δυσκολία να σηκωθεί από το κρεβάτι της, έφτασε στο σαλόνι του σπιτιού της, όπου και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό. Μάλιστα, ο άνδρας δεν φορούσε κουκούλα και το πρόσωπό του ήταν ακάλυπτο. Ο ληστής τής είπε -σύμφωνα με πληροφορίες σε καλά ελληνικά- να του δώσει όσα χρήματα είχε στο διαμέρισμα και στη συνέχεια όρμησε πάνω της και άρχισε να την ξυλοκοπά με αγριότητα, χωρίς να σκεφτεί ούτε την ηλικία της αλλά ούτε και το γεγονός ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ρίχνοντάς της δυνατές μπουνιές και κλοτσιές, την έριξε στο πάτωμα και συνέχισε να την απειλεί για να του πει πού βρίσκονται τα χρήματα αλλά και πολύτιμα αντικείμενα. Συνέχισε να τη χτυπά, μέχρι που η άτυχη ηλικιωμένη έχασε τις αισθήσεις της. Αφού ο αδίστακτος κακοποιός πήρε περίπου 350 ευρώ και κάποια χρυσαφικά, την εγκατέλειψε σωριασμένη στο πάτωμα και εξαφανίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα