Ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια και παντελόνια Vagrancy - Handmade προτάσεις για το καλοκαίρι!

Ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια και παντελόνια Vagrancy - Handmade προτάσεις για το καλοκαίρι!01.04.2019Ρεπορτάζ

Ο Δημήτρης Καλπάκης είναι ο βασικός δημιουργός της Vagrancy και αυτός που ευθύνεται για τα πλέον γνωστά ανδρικά ρούχα VAGRANCY - t-shirts που είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από τον σχεδιαστή.

Φέτος το καλοκαίρι, φορέστε τα για κάθε περίσταση, είναι όπως πάντα επηρεασμένα από τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εξελίξεις

με μία νότα χιούμορ μέσα από πρωτότυπα prints που θα σας εντυπωσιάσουν.

Πώς να τα συνδυάσετε; Μα φυσικά με ένα από τα ανδρικά τζιν Vagrancy που εφαρμόζουν τέλεια και ανταποκρίνονται στο στυλ σας.

Δείτε παρακάτω μερικά επιλεγμένα και δημοφιλή ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια και τζιν που μπορείτε να αποκτήσετε με ένα κλικ, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Vagrancy!

BASIC DENIM

Το τζιν σε boyfriend cut, με πλαϊνές τσέπες και άνετη γραμμή είναι από τα all time classic ανδρικά παντελόνια που μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές, όλες τις ώρες. Η χαλαρή γραμμή του είναι ενδεικτική του στυλ του όπως επίσης και οι χαμηλές τσέπες. Μπορείτε να το παραγγείλετε άμεσα.

Το basic t-shirt με μανίκι rib σε άσπρο φόντο και αφηρημένο μοτίβο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια που επιλέγουν οι φαν της Vagrancy. Από βαμβακερό υλικό, με το χαρακτηριστικό logo του brand και ένα χαλαρό V. Παραγγελία με ένα κλικ.

Ποιος θα απέρριπτε ένα t-shirt με τον Mickey και μάλιστα με αυτό το print; Πρόκειται για ένα τέλειο κοντομάνικο μπλουζάκι με rib στα μανίκια, που εφαρμόζει σε κάθε σωματότυπο. Και σε άσπρο, από εδώ.

Για άμεσες, εύκολες και ασφαλείς online αγορές - επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Έχετε δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€.

Keywords
Τυχαία Θέματα