Ανδρας απειλούσε συγγενείς της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή

Ανδρας απειλούσε συγγενείς της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή28.08.2019Αστυνομικά

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με το ψεύτικο προφίλ στο facebook

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, η οποία έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου διέμενε.

Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι το προφίλ στο facebook

από το οποίο εστάλησαν απειλητικά μηνύματα προς την αδερφή και την εξαδέλφη της άτυχης φοιτήτριας ανήκε σε γυναίκα, από την έρευνα των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι ο δράστης είναι άνδρας και χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να προσωποποιηθεί η μήνυση κατ' αγνώστων που είχε καταθέσει η οικογένεια της κοπέλας, η οποία υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι η Λίνα είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

Παράλληλα, οι Αρχές ξεκίνησαν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να βρεθεί αν το συγκεκριμένο πρόσωπο σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας του Νοεμβρίου του 2016 ή αν είχε κάποια σχέση με τη Λίνα.

Ο άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως το άτομο που έστελνε τα απειλητικά μηνύματα στο facebook, προειδοποιούσε τα συγγενικά πρόσωπα της 22χρονης ότι θα έχουν το ίδιο, φρικτό τέλος με εκείνη σε περίπτωση που συνέχιζαν να ασχολούνται με την υπόθεση.

Εκτός από τη μία αδελφή και την εξαδέλφη της φοιτήτριας, ευθείες απειλές είχε δεχθεί και μία στενή φίλη της, η οποία ήταν από τους ανθρώπους που την είχε δει τις τελευταίες ώρες της ζωής της και, σύμφωνα με όσα είχε πει στην αρχική κατάθεσή της, η Λίνα δεχόταν ωμό εκβιασμό για το περίφημο «ροζ» βίντεο, αλλά και για τις φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα