Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους Κοιν. Τουρισμού

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους Κοιν. Τουρισμού17.07.2019Οικονομία

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) αναρτήθηκαν χθες το βράδυ οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στην επεξεργασία των στοιχείων που είχαν διατεθεί

από τον ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ προς τον ΟΑΕΔ, για όσους είχαν υποβάλει αιτήσεις, αντιμετωπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες. Ετσι, από χθες το βράδυ οι προσωρινοί πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού είναι στο πόρταλ του οργανισμού.

Οσοι είχαν υποβάλει αίτηση και διαπιστώνουν ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στους δικαιούχους θα έχουν χρονικό περιθώριο δύο ημερών για να υποβάλουν ένσταση.

Αφότου εξεταστούν οι ενστάσεις, θα δημοσιοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους, οι οποίοι στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα voucher που τους αναλογούν.

Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019, μεταξύ άλλων, είναι: α) εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες που κατά το έτος 2018 είχαν 50 ημέρες εργασίας με ασφάλιση ή β) έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή γ) συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα