Σεπόλια: Δύο Αλβανοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 85χρονο

Σεπόλια: Δύο Αλβανοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 85χρονο17.07.2019Ρεπορτάζ

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 85χρονο από τα Σεπόλια, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι του, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, δράστες ήταν ένας 39χρονος Αλβανός, που ήδη κρατείται στις Φυλακές Χανίων, κι ένας ομοεθνής του συνεργός, ο οποίος αναζητείται.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 26

Απριλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη για απόπειρα διάρρηξης σε άλλο σπίτι και, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης, και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα ληστείας από τους δύο άνδρες, οι οποίοι τον είχαν χτυπήσει αλύπητα, προκειμένου να τους αποκαλύψει σε ποιο σημείο είχε χρήματα και κοσμήματα.

Ωστόσο τα ουρλιαχτά πόνου του 85χρονου έκαναν τους δράστες να εγκαταλείψουν άρον άρον το σπίτι, για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Μια γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές μπήκε έντρομη στη μονοκατοικία του άτυχου ηλικιωμένου και τον εντόπισε πεσμένο στο πάτωμα, με σπασμένο σαγόνι.

Ο 85χρονος λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο κατέληξε και, όπως αποδείχθηκε από τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατός του επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, η οποία προκλήθηκε από τον άγριο ξυλοδαρμό.

Οπως αποδείχθηκε, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, με λεία μόλις 130 ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα