Αλβανική πρόκληση με τα έξοδα κηδείας του Κατσίφα

Αλβανική πρόκληση με τα έξοδα κηδείας του Κατσίφα26.11.2018Ρεπορτάζ

Προκαλούν πάλι οι αλβανικές Αρχές, με αφορμή αυτή τη φορά τα έξοδα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έχασε τη ζωή του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου από αλβανικά πυρά

Τη σκυτάλη στο γαϊτανάκι των προκλήσεων πήρε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ο οποίος επιδόθηκε σε ένα εθνικιστικό ντελίριο κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια.

Οι αλβανικές υπηρεσίες με έγγραφό τους ζητούν τα... ρέστα από τον δήμαρχο

Δρόπολης επειδή κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του αδικοχαμένου νεαρού, βοηθώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τους φτωχούς γονείς του, οι οποίοι ήταν δύσκολο να ανταποκριθούν λόγω της οικονομικής κατάστασής τους.

Στο επίμαχο έγγραφο οι αλβανικές Αρχές... εγκαλούν τον δήμο και απαιτούν εξηγήσεις για την απόφασή του να απαλλάξει την οικογένεια του άτυχου 35χρονου από τη δαπάνη της κηδείας. Σημειώνεται πως η απόφαση αυτή είχε ληφθεί ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση στις 7 Νοεμβρίου από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δρόπολης, στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες.



Την ίδια στιγμή, ο Αλβανός πρόεδρος, που βρέθηκε στη γείτονα με αφορμή τους εορτασμούς των 100 χρόνων από τη δημιουργία του αλβανικού αλφάβητου, δεν δίστασε να προκαλέσει σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αλβανικό αετό μετά την πρόταση που δέχθηκε από τους εκπροσώπους των Αλβανών μειονοτικών.

Μάλιστα, ο ίδιος αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση και πόζαρε χαμογελώντας ηρωικά στον τηλεοπτικό φακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα